Gør træningen til en leg

Det er uanset, hvorvidt du er en voksen kvinde eller en ung pige, at du skal værne om din krop. Det gør du ved at bevæge dig og spise varieret. Det skal ikke handle om at tvinge dig selv til at dyrke motion eller blande en salat, du egentlig ikke har lyst til at spise. Du skal finde en måde, hvor du også finder det sjovt.

Prøv kræfter med nye måder at dyrke sport på

Det med en positiv oplevelse er nøglen til et liv, hvor du holder dig så sund, rask og lykkelig som muligt. Du kan sagtens opbygge en rutine, hvor du løber eller tager i fitness et par gange i ugen, hvorefter du tager hjem for at spise en råkostsalat og drikke et glas vand. Det vil dog ikke hjælpe dig ret meget, da du ikke vil have dig selv med på rejsen. Det vil være af ren og skær nødvendighed, at du gør det. Det bør være af lyst og motivation. Hvis ikke det er der nu, findes der garanteret en måde, hvorpå du kan aktivere det – alle har det nemlig. Du kan prøve det af med en romaskine eksempelvis. Romaskiner simulerer de bevægelser, du laver, når du ror en båd. At ro en båd er bare lidt mere krævende, fordi det kræver transport og mere, professionelt udstyr.

Relevante overvejelser før køb

Hvis du vælger at tage sejlturen derhjemme fremfor på Gudenåen eller på en anden å, sø eller et hav i Danmark, skal du selvfølgelig vide, hvilken romaskine du skal vælge. Det kan vi ikke bestemme for dig, men det kan opremses, hvad du skal overveje. For det første er der vægten af romaskinen. Noget mere afgørende er dens mål ift. plads i dit hjem, maks. personhøjde af brugeren, maks. personvægt af brugeren samt antal træningsprogrammer og modstandsniveauer.