Hvad skal vi lave? – Hyggelige vinteraktiviteter

Det er koldt udenfor og det bliver tidligt mørkt – hvad skal vi lave? Der findes et væld af hyggelige indendørs aktiviteter, som kan få de mørke måneder til at føles lidt lettere at komme igennem.

Spil et spil. Det kan være et kortspil, brætspil, quiz, computer eller konsol-spil, det er ikke så vigtigt. Bare det er noget, der kan få lidt sund konkurrence i gang. Der findes både spil, som I skal være sammen om at vinde, og spil, hvor I kan konkurrere mod hinanden.

Smukke og dekorative is-lygter

Hvis du er så heldig, at det er frostvejr, kan du lave is-lygter (de kan også laves i fryser, men hvis det ikke er frostvejr, holder de ikke ret længe). Du skal bruge en spand, skål eller anden form samt en bøtte eller lignende, der skal sikre, at lygten bliver hul, så der er plads til et lys.

Stort set alt kan fryses med i is-lygten for at dekorere; gran, blade, bær, grene – i virkeligheden hvad som helst, teoretisk også legetøj eller julepynt; kun fantasien sætter grænser.

Farvel til forkert påklædning

“Der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning.” Selvfølgelig findes der dårligt vejr, hvad er det for noget vrøvl. Men der findes også forkert påklædning – i særdeleshed om vinteren. Det er vådt, det er koldt, det er mørkt, og det er træls.

Vil du vinke farvel til forkert påklædning for altid, skal du sige goddag til en fantastisk flyverdragt dame. Det er også vigtigt at holde fødderne varme, for hvis du får kolde tæer, vil du uundgåeligt komme til at fryse.

Gode varme vinterstøvler er uvurderlige – allerhelst vandtætte, for dansk vinter er immervæk meget vådt. Phenumb støvler og Copenhagen Shoes støvler er både pæne og praktiske for slet ikke at snakke om, at de er fede, smarte og varme.