Udforsk et nyt univers med en lydbog

Lydbøger er blevet en utrolig populær måde at læse bøger på gennem de seneste år. Med en lydbog har man muligheden for ikke at lade sine omgivelser begrænse, hvornår man læser sine yndlingsbøger. Nedenfor kan du læse mere om, hvor du kan høre gratis lydbøger og hvilke lydbøger du med fordel kan høre.

Hør en gratis lydbog

Som følge af lydbøgers popularitet er det nu blevet muligt at høre gratis lydbøger på en række danske lydbogtjenester. Hvis man ikke er vant til at høre lydbøger kan det dog være svært at finde frem til, hvem den bedste lydbogudbyder er. Her kan du med fordel læse anmeldelser på kendte lydbogtjenester såsom Mofibo, Saxo Premium, Nextory og Fairytell. Mofibo er mange danskere foretrukne lydbogtjeneste, da man her har mulighed for at høre tusindvis af lydbøger og e-bøger gratis i prøveperioden. Du kan høre Mofibo i 14 dage gratis og herved kan du udforske lydboguniverset og se, om det er noget for dig.

Hør en eventyrlig fortælling

Er man til en fortælling, hvor der er nogle fantasy elementer i, så bør man klart høre Skammerens Datter lydbog. Skammerens Datter handler om en pige ved navn Dina. Dinas mor har en særlig evne idet, at hun er skammer. Hun kan derfor se deres fejl og dårlige sider. Rigtig mange mennesker er derfor bange for Dinas mor. Dette går ud over Dina og hun bliver derfor drillet af de andre. En dag finder Dina ud af, at hun selv har evnerne til at være skammer. Nu bliver de andre også bange for Dina, da de ikke ønsker, at hun skal se ind i deres sind. En dag bliver Dina og hendes mor indkaldt til at hjælpe med at opklare et mord. Undervejs støder de både på en prins, drager, fangehul og meget mere.

Hør en hyggelig fortælling

Astrid Lindgren er en meget kendt forfatter, der har skrevet rigtig mange gode børnebøger, som man aldrig bliver for gammel til at høre. Hvis du også er vild med Astrid Lindgrens fortællinger, så bør du høre Ronja Røverdatter lydbog. Fortællingen handler om en pige ved navn Ronja, der er datter af en røver. Den nat, hvor hun bliver født, bliver en dreng ved navn Birk også født. Birks far er også røver, men en del af en anden røverslægt end den, som Ronja er en del af. De to børn bliver derfor opdraget til ikke at kunne lide hinanden. Skæbnen vil dog noget andet idet, at Ronja og Birk ender med at blive rigtig gode venner. For at få deres forældres accept stikker de af og bliver væk indtil, at forældrene har lært at acceptere deres venskab.