Ting du kan lave med veninderne

Netop fordi at hverdagen sommetider kan trække tænder ud, er det rigtigt rart at have nogle gode veninder, som man kan bruge tid med. Det kan være med til at gøre hverdagen en smule nemmere, hvis den er lidt svær.

Det kan dog være svært at finde på nye ting at lave sammen, hvis man altid laver det samme. Måske i kan se en ny film sammen, som ingen af jer har set? Det kunne eventuelt være en actionfilmen ”Die hard”, som i så sammen. På den måde får i en helt ny filmoplevelse sammen, som i kan diskutere bagefter.

Gå lange ture

Hvis du mangler noget at lave med veninderne, kunne det være en ide med gåture. Det lyder måske ikke voldsomt underholdende, men det kan det faktisk sagtens være. I kan aftale nogle ruter i kan gå sammen, hvor der er noget flot natur. I kan have en højtaler med, så i kan høre musik, når i går.

I kan også tage en madpakke med, som i kan spise, når i holder pause. På den måde får i brugt noget tid sammen under disse gåture, samtidig med at i får frisk luft og motion. Det er der jo ikke nogen ulemper ved!

Lav en liste over ting, i gerne vil

Hvis det er svært at finde på noget at lave, kan i prøve at sætte jer ned og lave en liste over ting, i gerne vil lave eller se sammen. Det behøver ikke være noget, som skal ske med det samme – måske i gerne vil på en rejse sammen, for at se noget andet kultur.

Det kan også være mindre ting. det kan være en film i gerne vil se sammen, eller noget mad, i gerne vil prøve at lave sammen. På den måde kan i prøve og finde ud af, hvad i vil lave.