Hvordan ved jeg, om han kan lide mig?

Åh, den kære forelskelse. Det kan være en svær størrelse. Det er altid lidt svært at finde ud, om ham den søde nu også kan lide en. Vi har dog samlet flere forskellige råd, som du kan bruge til at vurdere, om han kan lide dig.

I indlægget kommer vi ind på:

  • Kigger han på dig i smug?
  • Prøver han at komme tæt på dig?
  • ”Den man tugter, elsker man” eller hvad?
  • Snakker han med andre om dig?

Kigger han på dig i smug?

Det første, du skal holde øje med, hvis du er i tvivl, om han kan lide dig, er, om han kigger på dig. Han behøver ikke nødvendigvis kigge på dig, mens du ser det. Det kan sagtens være, han lige kigger lidt i din retning, når du snakker med en anden.

Det kan være svært at holde øje med selv. Det kan derfor være en god idé at alliere sig med nogle veninder, der kan holde et vågent øje. Kigger han meget på dig, kan det være et tegn på, at han kan lide dig.

Prøver han at komme tæt på dig?

Et andet tegn er, at han prøver at komme tæt på dig. Det behøver ikke at virke bevidst. Det kan være, han lige helt ”tilfældigt” står bag dig i køen i kantinen. Har du lagt mærke til, at han flere gange pludselig er i nærheden, kan det være et tegn på, at han lide dig. Kærlighed kan gøre, at vi ønsker at være tæt på den, vi kan lide. Det er derfor ikke bevidst. Det er hjernen, der spiller os et puds.

”Den man tugter, elsker man” eller hvad?

Man siger, at ”den man tugter, elsker man”, men passer det. Det er ikke helt til at vide. Der er dog flere, der kan nikke genkendende til, at lidt smådrillerier har været på grund af en forelskelse. Bliver han ved med at smådrille dig lidt og prikke lidt til dig, kan det være, fordi han godt kan lide dig.

Går det over i decideret mobning, er det dog et tegn på det modsatte. Er det tilfældet, skal du med det samme sige fra. Mobning er aldrig i orden.

Snakker han med andre om dig?

Hvis han bliver ved med at snakke med andre om dig, kan dette også være et tegn. Her kan du igen få dine veninder til at forhøre sig lidt. Det kan være, de kan finde ud af, hvem han snakker med om dig.