Sådan bliver du klar til en ferie med din familie

Det er sommer og derfor tid til ferie for rigtig mange. Det er altid rigtig hyggeligt at komme på ferie med sin familie, fordi der endelig er tid til, at alle kan slappe af. Der er ingen, der hverken skal tænke på arbejde eller skole. Det handler bare om at nyde tiden og lade op til hverdagen, der venter på den anden side. Hvis du snart skal på ferie med din familie, kan du her få nogle tips til, hvordan du bliver klar til det.

Pak alting i god tid

Når en hel familie skal på ferie, er der mange ting, der skal pakkes. Det kan godt være svært at huske alting, så derfor er det en god idé at skrive en liste i god tid. Hvis du skriver en liste god tid i forvejen, kan du bare gå og krydse af på listen, når du skal i gang med at pakke. Det gør det langt mere overskueligt, end hvis du skal gå og huske alting dagen inden eller på dagen.

Skriv ned hvad du og din familie har brug for på jeres ferie. Det gælder alt fra de mindstes hagesmække til solcreme.

Hav noget underholdning med hver især

Når du og din familie er på ferie sammen, kommer I til at bruge en hel masse tid sammen. Dog kan det også være rart nogle gange lige at trække sig og slappe af selv. Derfor er det en god idé, hvis du og resten af familien har en form for underholdning med hver især. Det kan være en god bog, en iPad med film, et puslespil eller en malebog. På den måde har alle mulighed for lige at sidde lidt selv og slappe af, når der er brug for det en gang imellem.