Tag med pigerne på cykelferie

Cykelferie er sjældent noget, der forbindes med en pigeferie, men det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan blive det. Hvis du har været med veninderne på utallige charterrejser efterhånden og gerne vil prøve noget nyt, kan det være I skal overveje en cykelferie til denne sommer. Efter coronavirussen har ramt, er de fleste lande lukket ned, hvilket giver en perfekt mulighed for at udforske alle de smukke sider af den danske natur. Du kan derfor sagtens tage med pigerne på en cykelferie uden, at det behøver blive en kedelig tur. I kan selv planlægge ruten, så den passer med alle de steder, I gerne vil se i Danmark. På den måde kan I arrangere det, så der både er noget fest og farver, samtidig med at I er aktive og får nogle fantastiske naturoplevelser.

3 tips til planlægningen af en cykelferie

Hvis du aldrig har været på cykelferie før, kan det være svært at vide, hvor du skal starte. Derfor får du her 3 tips til planlægningen af en cykelferie.

  1. Udstyret: Det første der skal være styr på, inden du drager på en cykelferie med pigerne, er at skaffe det rette cykeludstyr. Det er vigtigt, at du har en cykel, som kan holde til lidt og er behagelig at cykle på, hvis du skal få mest muligt ud ad turen.

  2. Ruten: Når du skal planlægge en god rute, er det selvfølgelig vigtigt at overveje, hvad I gerne vil se på turen. Det er dog også en god idé at sørge for at de strækninger i cykler ligger i smukke naturfyldte områder. Hvis I blot vælger den hurtigste rute forslået af Google maps, kan det hurtigt føles som en lang tur i kedelige omgivelser.

  3. Overnatning: Overvej hvilken type overnatning I er til. Nogle sover i telte, mens andre foretrækker hoteller inde i byen.