Tag på shoppetur til Berlin på den nemmeste måde

Artiklen indeholder reklamelink.

Man kan nærmest allerede mærke suset, når man står på Kurfürstendamm og skal til at starte shoppeeventyret. Denne følelse kan nemt blive din sammen med dine veninder, da det er nemt og billigt at komme til Berlin. Derudover er Berlin en relativ billig storby, hvor du nemt kan komme fra A til B med deres gode transportmuligheder. Men hvordan kommer du så nemt til Berlin? Det kan du finde svaret på her, hvor vi også vil komme med gode råd til shopping, mad og oplevelser.

Vi skal til Berlin, men hvordan kommer vi derned?

Der er mange, som vælger at køre til Berlin, idet der ikke er mange timer i bil fra Danmark. Men hvis der er nogle af jer, som ikke er vilde med at køre i bil i så lang tid, så har vi fundet en rigtig god mulighed til jer. I kan nemlig leje en bus og en chauffør, som kan køre jer. Bus til Berlin vil være en nem og overskuelig løsning, og I vil kunne leje en bus ud fra, hvor mange personer der skal med på en fed shoppetur.

Udover at det er nemt og overskueligt, vil oplevelserne og turen allerede starte på vejen derned og slutte igen, når I er ved at være hjemme efter en dejlig tur. Det er derfor en god idé at undersøge denne mulighed, hvis I rejser alene til Berlin.

Shopping i Berlin

Berlin er en kæmpe by, og der er mange gode steder, hvor du kan finde nogle lækre butikker. Berlin er også en by, hvor der findes mange forskellige kulturer og dermed også mange forskellige stile. Du vil derfor nemt kunne finde en butik, der rammer plet på din stil – og endda vil du kunne spare lidt.

Det er som hovedregel billigere at shoppe i Tyskland, end hvis du skulle købe det samme i Danmark. Vi snakker ikke flere hundrede kroner, men du vil opleve en lille besparelse. Derudover kan du også finde et andet udvalg i de tyske butikker, selvom det er en butik, som findes i Danmark.

Gode steder at shoppe i Berlin kan blandt andet være på Kurfürstendamm, som er kendt for sine lidt dyre butikker, men du vil også støde på butikker, som har et normalt prisleje. I og med at Tyskland er så stor, er der bare mange flere muligheder i form af forskellige butikker, og du vil umuligt kunne nå igennem alle Berlins butikker på en forlænget weekend.

Oplevelser i Berlin

Der findes mange lækre madoplevelser i Berlin; både lokale og mere internationale spisesteder. I vil kunne finde nogle lækre, italienske restauranter, som også vil være til at betale, selvom det er en storby og hovedstad. Men I skal da heller ikke gå uden om en Currywurst eller en Döner, som oftest spises af turister.

Hvis I ikke kan mættes af madoplevelserne og shopping, så rummer Berlin også en lang og spændende historie, som du vil kunne følge med i, mens du går i Berlins gader – eller opsøge det på forskellige museer.