Giv prinsessen et værdigt palads

Har du du en herlig lille prinsesse, der render rundt derhjemme og gør dit liv bedre hver dag? Så er det måske også en selvfølgelig, at hun fortjener alverden igen. Der er nemlig ikke noget at sige til, at du gerne vil forkæle din lille pige, og det kan du blandt andet gøre ved at give hende et prinsesseværdigt børneværelse.

Lyt til dit barns ønsker

Selvom prinsesser oftest er pæne piger, der for det meste ved, hvordan de skal opføre sig pænt, så kan prinsesser også ofte have en holdning. Derfor skal du altså også endelig lytte til hende, for hun vil helt sikkert have nogle ønsker om, hvordan børneværelset skal se ud.

De færreste børn ved måske, hvordan de skal indrette et helt værelse, men prøv at gå ud fra ting som for eksempel:

  • Hendes yndlingsfarve
  • Hendes idol
  • Hendes yndlingsdyr
  • Hendes interesser

Det er nemlig alle sammen nogle ting, som kan fungere som pejlemærker, når du skal finde ud af, hvad der vil passe på værelset, og hvad der ikke vil.

Prinsessen skal have en trone

En ægte prinsesse skal naturligvis også have en trone, eller måske snarere en lille hyggekrog, hvor hun har mulighed for at sætte sig og slappe af. Det er nemlig dejligt for dit barn at mærke, at der også er plads til bare at slappe af.

Du kan blandt andet vælge imellem et bredt udvalg af fine børnestole, som let kunne falde i enhver slags prinsesses smag. Du kan også vælge at lægge nogle puder og tæpper, så der for alvor er plads til afslapning.

Hun skal have masser af underholdning

På de gamle paladser havde prinsesserne ofte adgang til rigeligt med god underholdning, for eksempel i form af hofnarren. Nutidens små prinsesser skal måske i højere grad tage til takke med en lidt anden form for underholdning, men det betyder ikke, at du ikke bidrage til god sjov og leg.

Du skal selvfølgelig give hende gode muligheder for at lege og finde på sine egne fantasifulde historier. Det kan du gøre med legetøj.

Du kan også bidrage ved at hjælpe hende i gang med nogle kreative hobbyer, som for eksempel at lave perlekæder og papmachefigurer.

Nogle prinsesser har det også bedst, når de er aktive, og så skal du selvfølgelig give hende mulighed for at kommer ud at forbrænde noget energi, for eksempel med rulleskøjter eller en fodbold.