Indret jeres fælles hjem 

Når du og kæresten indretter et fælles hjem, er det vigtigt, at der også er plads til lidt maskulinitet. Alting skal ikke være tøset og puttenuttet. Ellers kommer din bedre halvdel aldrig til at føle sig rigtigt hjemme i jeres hus eller lejlighed. Ja, nogle af hans ting er muligvis grimme, og det betyder da heller ikke, at man ikke kan finde på kompromiser eller nedlægge veto mod de mest frygtelige møbler – men der skal altså være plads til ham også.

Når du (I) indretter, er det godt at starte med noget enkelt. Og her kunne du ikke være mere heldig – dansk design er nemlig verdenskendt for sine rene linjer og enkelthed, hvilket gør dem helt perfekte i et stilrent skandinavisk hjem.

Mangler I en smuk lampe uden nogen dikkedarer, skal I kigge på de dejlige danske designer lamper fra Anour. En Anour lampe er vaskeægte kunsthåndværk i højeste kaliber. Hver lampe bliver lavet på bestilling, og derfor har I fuld valgfrihed over materiale og finish, så I kan få en designer lampe, der er lavet til jer.

Muuto The Dots er helt perfekte til at sætte et personligt præg på indretningen. De flotte og funktionelle knager kan bruges i alle hjemmets rum, og de mange materialer, farver og størrelser gør det muligt at lave en helt unik blanding, der passer til din/jeres personlige stil.

Bornholms Keramikfabrik laver vidunderligt kunsthåndværk. Her kan du finde det skønne Ø-stel, der kommer i forskellige farver og mønstre, hvorfor det er oplagt at mixe og matche sit eget stel.

Bor du alene, er du heldig; så er der ingen, du skal diskutere med eller tage hensyn til, når du vælger designer møbler til hjemmet. Så kan du gå helt amok med feminin indretning, snirkler, snørkler, blonder, glimmer, blomster, eller hvad du nu foretrækker.