Smuk belysning til pigeværelset – 3 tips

Står du og skal flytte i en ny bolig, og skal du til at indrette dit pigeværelse fra bunden? Eller trænger dit gamle tøseværelse bare til lidt nyt liv og et anderledes udtryk? Uanset hvilken situtation du står i, er det vigtigt at tænke over, hvilken belysning du ønsker til dit værelse.

Belysningen har stor betydning for, hvilken stemning værelset afspejler, og hvor behageligt det er at opholde sig der. Men hvilken smuk hyggebelysning skal du vælge? Læs med nedenfor, hvor vi giver dig tre hurtige inspirationstips til, hvordan du relativt nemt kan give dit værelse perfekt og smuk belysning.

Farvefilter til spot – den farverige “gør det selv”-løsning

Vi starter i den kreative “gør det selv”-afdeling til dig, der ikke har noget imod at skulle gøre en aktiv indsats for at få en unik og skræddersyet belysning til pigeværelset. Du kan nemlig nemt og ubesværet investere i farvefiltre til dit lampespot, som meget praktisk og funktionelt kan monteres uden på lampen.

Filtrene fås i alle regnbuens farver. Du kan således helt selv bestemme, hvilken farvenuance din lofts-, væg- eller gulvlampe skal kaste af sig. Smart, enkelt og kreativt. Og så gør det jo bestemt ikke noget, at det tilmed en en billig løsning. Du bliver jo sparet for at skulle ud og investere i en helt ny lampe.

Dekorative og flotte lyskæder – den personlige løsning 

En anden oplagt mulighed er at købe en flot og passende lyskæde til formålet. Lyskæder er en meget udbredt kategori inden for belysning. Det skyldes for det første, at de ofte kan fås til billige lavpriser. Og for det andet fordi de som regel spreder en afdæmpet hyggebelysning afhængig af model.

Derudover kommer de både med ledning og batteri. Det gør dem super nemme at integrere i alle typer værelsesindretning – til ethvert brugsformål. En effektiv måde at give dit pigeværelse lidt kant og personlighed på.

Stemningsskabende lanterner – den romantiske løsning

Tredje og sidste løsning er af mere romantisk karakter. Nogle ville måske kalde den lidt “gammeldags”, men faktisk er den ekstremt moderne og trendy inden for boligindretningsmoden. Vi taler om lanternen.

Med en lanterne på pigeværelset kan du udnytte den smukke og autentiske lyskilde fra fyrfads- eller stearinlyset til at skabe en hyggelig, romantisk og afslappet grundstemning. Perfekt belysning og atmosfære til dine tøseaftener med veninderne.

Det behøver altså på ingen måde at være hverken besværligt eller dyrt at finde på smuk og dekorativ belysning til dit pigeværelset. Vigtigst af alt er, at du finder netop dén løsning, der matcher dine behov og smagspræferencer allerbedst.

Held og lykke med jagten!