3 tips til mode på kontoret

Arbejder du på kontor, hvor der er en vis forventning til, at alle de ansatte ser professionelle og modne ud, når de møder ind på arbejdet? Så er det vigtigt at tage den forventning seriøst, da det kan påvirke din arbejdsprofil, hvordan du klæder dig. Her er tre tips til mode, der er kontorvenligt.

Professionelt chic

Der er flere forskellige veje, man kan vælge at gå, når man skal sammensætte noget tøj til det formelle kontorarbejde. En god start kan være at drage inspiration fra mændene. Det er nemlig ganske nemt at vælge tøj for dem, da de bare kan møde op i den klassiske skjorte og habit hver eneste dage uden at skænke tøjet en yderligere tanke. Så hvorfor ikke gøre det samme? Jakkesæt ser også brandgodt ud til kvinder, og du kan matche dem på forskellige måder med enten bukser, nederdel eller en shorts-habit alt efter vejret og dit humør. Find jakkesæt til kvinder her og byg din stil!

Personligt udtryk

Nogen kan være bange for at miste sit personlige udtryk, når de skal nedtone deres tøjstil for at passe ind i et professionelt arbejdsmiljø. Men sådan behøver det slet ikke at være! Alt efter hvad din personlige stil indebærer, kan den sikkert sagtens inkorporeres, uden at det skader dit professionelle image. Hvis du fx elsker farver, så kan du købe jakkesæt i sjove farver, eller du kan gå med øreringe eller få lavet negle i dine yndlingsfarver, så der er små hint af din personlighed. Smykker er faktisk en rigtig god måde at snige noget personligt udtryk ind i dit arbejdstøj.

Altid frisk

Det er vigtigt at se oplagt og frisk ud, når man møder ind. Det kan derfor være en fordel at mestre, hvordan lidt makeup kan skjule de mørke rander under øjnene, hvis man har sovet dårligt natten forinden.