Søde kjoler til den mindste

Elsker du synet af din yngste i en fin kjole? Uanset om hun er på vej i børnehave, eller om I er på vej til farmors runde fødselsdag, kan en kjole både være fin og rar at have på, og det behøver ikke altid være til en fin anledning, man hopper i en kjole. Du kender det garanteret fra dig selv – at du nogle dage bare kan have lyst til at have noget andet på end bukser og t-shirt. Det samme kan gælde for børn.

Med en Name It kjole kan din datter komme til at se rigtig sød ud. Der findes rigtig mange forskellige modeller, og der er garanteret en, I bryder jer om. Selv små børn har tit en eller anden form for holdning til, hvordan tøjet skal sidde, selvom børn kan have mange forskellige måder at udtrykke det på. I har garanteret fundet ud af, hvilke ting, I skal holde øje med, og hvilke ting I skal gå udenom.

Flere forskellige i skabet

Det er altid rart at have lidt forskelligt tøj at skifte mellem. Børn leger, og det betyder også, at man risikerer at blive beskidt – især hvis kjolen kommer med på legepladsen, i haven eller bare har trillet og kravlet lidt rundt på gulvet. Derfor er det måske også meget rart at have lidt forskellige at skifte mellem. Det kan være, I har fundet en model, der passer rigtig godt, og så handler det da bare om at finde noget i samme stil – men måske i flere forskellige farver.

Ligesom hos voksne er det vigtigt, at tøjet sidder godt. Helt små børn skal nok gøre opmærksomme på, hvis noget kradser eller sidder stramt, og hvis ikke de får det udtrykt helt tydeligt, kan gråd lede opmærksomheden hen på det. Større børn kan bedre forklare deres mening og sige, hvad de kan lide.