Få inspiration til din vintergarderobe

Når efterårs- og vintermånederne nærmere sig, mærker man straks, at vinden bliver køligere udenfor. Hvis du mangler inspiration til vintertøjet, kan du læse nærmere og lade dig inspirere til netop din garderobe.

Hue, handsker og tørklæde

Netop en hue, handsker og et tørklæde er godt at have i sin vintergarderobe. Det gælder både i forhold til kulden og dit outfit. Der fås mange pæne og stilrene huer, handsker og tørklæder, som blot gør dit outfit mere pænt og fulendt. Samtidig holder det dig varmt, når du udendørs, hvilket klart er en bonus. Vintertøj til kvinder kan altså både tjene en praktisk og stilmæssig funktion i forhold til dit look. Du kan enten købe en hue, handsker og et tørklæde, som er ensfarvet eller kombinere forskellige farver, alt efter din stil.

Flot og praktisk fodtøj

Vintertøj til kvinder ses år efter år i modemagasiner, særligt støvler er moderne. Støvler kan både holde dig varm og få dig igennem vinteren med stil. Når du skal vælge et par praktiske og flotte sko til vintergarderoben, kan du med fordel overveje, at de har indvendig for. Særligt uldfor giver dig en blød fornemmelse, når du træder ned i støvlen og holder dig samtidig varm. Uld har den smarte funktion, at materialet er temperaturregulerende.

Gode råd til at vælge en vinterjakke

Vintertøj til kvinder, herunder den rette vinterjakke, er netop vigtig, når du bor i et land som Danmark, hvor vintrene kan være hundekolde og indebære sne. Læs nærmere her om gode råd til, hvordan du vælger din vinterjakke.

  1. Tænk over lommernes størrelse i forhold til, hvor meget du ønsker, at der skal kunne være i lommerne.

  2. Et andet godt råd er at overveje, hvorvidt jakken skal have en høj hals og hætte.

  3. Vælg gerne en vinterjakke, som er vandtæt, idet du undgår at blive våd på regnfulde dage eller i snevejr.