Det her trender indenfor tøj til pigebørn

Børn har en tendens til at afspejle sig deres forældre og andre voksne i deres omgivelser. Derfor er mange trends indenfor børnetøj, også hentet med inspiration voksengarderoben. Særligt piger vil i en tidlig alder gerne være medbestemmende i deres outfit, men det er jo trods alt dig som forældre der skal købe det, og tøjet må også gerne være en smule praktisk. 

Mangler du lidt inspiration til dit barns garderobe, har vi her samlet nogle af tidens trends, som du med fordel kan lade dig inspirere af, og som din datter forhåbentligt også vil synes er rigtig flot. 

Bæredygtighed er i fokus 

Der findes mange forskellige pigetøj mærker derude, og det kan være svært at vurdere hvad man skal vælge ud fra. Noget du kan holde øje med, er bæredygtig, som er en af tidens helt store samtaleemner. Børn vokser hurtigt ud af deres tøj, og der er oftere behov for at købe nyt. Derfor er det særligt vigtigt at købe tøj, der er produceret med omtanke for miljøet og uden uønsket kemi, som på sigt kan være skadeligt for dit barn. Miljømærket tøj har også ofte en høj kvalitet, som betyder at tøjet holder til at blive brugt og vasket mange gange. 

Farver og mønstre er et hit

Vi går snart foråret i møde, og i den forbindelse er der nogle tendenser som bliver mere og mere populære. Pastelfarver og naturfarver er meget oppe i tiden, og det samme gælder mønstre og print. Det kan mikses på et utal af måder, og giver derfor mange forskellige og unikke sammensætnings muligheder. 

Oversize pasform, lag på lag og detaljer

Tøj med en oversize pasform er også fed trend, som giver god mulighed for at dit barn kan lege, uden en begrænsning af tøjet. Derudover er lag-på-lag trenden ligeså populær ved børnetøj, som voksentøj. Det smarte er, at tøjet kan bruges flere årstider end det ellers var tiltænkt. Dit barn kan altså sagtens bruge sin yndlings sommerkjole om efteråret med en striktrøje udover. Detaljer som frynser, flæser og pufærmer er også oppe i tiden og giver tøjet et rigtig fint look, der både kan bruges til hverdag og festlige anledninger.