Sælg dine sjældne sneakers uden besvær

Sneakers er utrolig populære i mange aldersgrupper, og de er blevet deciderede samleobjekter, som en del vil betale mange penge for at have stående på hylden. Dette betyder, at man kan stå med et par værdifulde sko i hånden, hvis man har købt på det rigtige tidspunkt, og hvis man ikke selv har brug for skoene længere, så er det oplagt at få dem solgt til en anden, der kan få glæde af dem.

Der er mange måder at sælge sine sjældne sneakers på, og hvis man ikke selv har mod på at sælge skoene privat, så er der heldigvis hjælp at hente, hvis man gerne vil have en god pris for sine sneakers.

Sælg skoene gennem en partner-hjemmeside

Hvis man ikke gider at sælge sine sneakers på egen hånd, så kan man benytte sig af én af de smarte partner-hjemmesider, der kan stå for ens salg. Disse hjemmesider tager typisk et fast beløb for at agere mellemmand mellem dig som sælger og de mange potentielle købere, og alting foregår helt kontrolleret og ordentligt. Dermed kan man hurtigt komme af med sine sneakers uden selv at skulle i kontakt med de potentielle købere.

Der findes en del hjemmesider, hvor denne løsning fungerer som en form for marketplace, hvor folk kan byde på de forskellige modeller – men hvis det tiltaler dig, at dine sneakers bliver sat til en helt fast pris, så er Streetwearevolution det rette sted at sende sine sneakers hen. Streetwear har Skandinaviens største udvalg af sjældne sneakers, og det er dermed en hjemmeside med mange besøgende – og dermed med mange potentielle kunder.

Sælg skoene til en af de fysiske butikker

En anden måde at komme af med sine sneakers på – og samtidig få en god pris for dem – er ved at sælge dem direkte til én af de fysiske butikker, der handler med sneakers. Mange af butikkerne vil helst sælge helt nye sko, men i nogle tilfælde er de også villige til at købe brugte modeller, hvis de vel at mærke er velholdte.

Et alternativ til dette er at sætte skoene på auktion hos et professionelt auktionshus, der forvalter hele salget for dig. Her får man den bedste pris på dagen, og det kan naturligvis både være en fordel og en ulempe. Derudover tager auktionshuset et salær for at sælge dine sneakers for dig, men det kan være en god løsning – særligt, hvis dine sneakers er meget værdifulde.