Det skal du og tøserne pakke til festival i år

fest

Skal du og tøserne afsted til festival i år og skabe nogle gode minder? Så er det vigtigt at man får pakket det hele med. Det er ikke sjovt at stå og mangle noget helt essentielt, som kan være med til at gøre hele turen til den bedste oplevelse sammen overhovedet.

Læs med her og sikr dig at du har det mest basale mad for at gøre festivaloplevelsen til den bedste nogensinde.

Telte, sovemadrasser og lignende

Det er naturligvis først og fremmest vigtigt, at man sørger for at købe nogle gode telte, sovemadrasser og lignende. Det er hårdt at være afsted på festival og der sker meget i løbet af en dag. Det er vigtigt at man har et godt sted at crashe, når man har brug for det.

Ved langt de fleste festivalpladser er der en bod hvor man kan købe en masse ting, hvis man nu skulle have glemt ørepropper, et ekstra telt eller lignende. Men det er nu lidt dyrt at købe sådanne ting lige her. Det er en bedre ide at bestille det hjem fra en side som https://festivalshoppen.dk/ et par uger før festivalen går i gang. Du og de andre tøser kan eventuelt gå sammen om udgifterne. På den måde bliver det ikke nær så dyrt.

Når man bestiller sit telt hjemmefra, så kan man også lige tage et kig på anmeldelserne og sikre sig, at det er et godt telt man køber. Det er ikke sjovt at vågne op midt om natten, fordi det står ind med vand, når det regner.

Beskyttelse hvis I inviterer nogen hjem til teltet…

Det er ikke alle der har et mål om at finde en flirt, når de er afsted på festival. Men når man alle har drukket lidt og humøret er højt, så ender det nu ofte alligevel med, at man finder sammen med en eller anden.

Det er vigtigt at tage vare på sig selv og naturligvis være sikker på at man kan stole på den person, som man ender op sammen med. Men derudover skal man også beskytte sig i en mere bogstavelig forstand. Det er for eksempel en god ide at sørge for ordentligt prævention, så du ikke ender med at skulle rende en tur til lægen efter kløen forneden, når du er kommet hjem.

festival

Sprut, ekstra lighter og en tyk sweater

Og så kommer vi til drukken. Det er trods alt den grund de fleste har til at tage på festival; nok vil man gerne se en masse gode koncerter. Men det handler også om at have en fest og til det hører der for de fleste noget alkohol og måske nogle cigaretter til.

Det er meget dyrt, hvis du skal købe al din alkohol på selve pladsen. Det er meget bedre og billigere at sørge for at man hiver en del med hjemmefra. Det kan nok være irriterende at slæbe frem og tilbage til pladsen. Men du vil være glad for det i det lange løb.

Og husk nu lige en tyk sweater. Det kan godt være solen står højt i starten af ugen. Men en sweater kan være meget rart at have sent på aftenen og måske også om natten.