Hvad bør du altid have i din taske?

Kvinder og deres håndtasker. Der er altid blevet ytret mange vittige bemærkninger om dette emne. Om hvordan de fleste kvinder formår at stoppe hele og halve lejligheder ned i de få lommer. Eller vittigheder om mænd, der med et fjoget udtryk må holde deres kærestes håndtaske, mens hun er på toilettet.

Der er en vis sandhed i, at mange kvinder er forberedt på enhver situation, der kan opstå, med et dybt greb i deres håndtaske. Men hvilke items bør du altid have i din taske?

Kontanter

Det er altid en god idé at have en lille ekstra beholdning af kontanter i ens håndtaske. Det er bare frygtelig ærgerligt at være strandet et sted, fordi man har glemt sin pung. Eller måske står man og skal købe noget et sted, hvor de hverken tager imod dankort eller MobilePay. Det kan også være, at man i sommermånederne passerer en lille vejbod med friske danske jordbær, der frister ud over det sædvanlige.

Solbriller

At have et par solbriller i ens håndtaske er et must. Det kan redde dig i en situation, hvor sigtbarheden forstyrres af solen. For det er jo virkelig ubehageligt at køre i bil eller på cykel, hvis man får en bragende sol direkte i øjnene, så man ingenting kan se. Og det gør ikke ligefrem en til en bedre trafikant, hvis man ikke kan orientere sig, fordi man er blændet af solen. Så husk solbrillerne.

E-cigaretter

I dagens Danmark er der adskillige begrænsninger for, hvor og hvornår man må ryge. Hvis du er ryger, er du sikkert vant til at manøvrere rundt i disse restriktioner. Men et godt fif er altid at have en e-cigaret i tasken. På den måde skal du ikke tænke videre over det, hvis rygetrangen skulle opstå, og du ikke kender de givne rygeregler, der hvor du befinder dig.

Tyggegummi

Klokken er 7.38, og man skal møde klokken 8.00. Man vælter ud af sengen, kaster sig i tøjet og når med nød og næppe ud ad døren for at nå bussen. I bussen falder pulsen til noget, der minder om normalen. Man reder sit hår igennem med fingrene, alt imens sidemanden i bussen sender en et bebrejdende blik. Og i selvsamme nu bemærker man den triste morgenånde, der svulmer op i munden. Øv. Godt man har et stykke tyggegummi i sin taske til at tage toppen af ubehaget, ikke?

Deo eller parfume

Kender du den der følelse, hvor man bare går og frygter, at man lugter lidt af gnu? Ja, det er ikke verdens mest sexede tanke. Men med en hurtig truckervask på toilettet kan man nå langt. Og de nærmeste omkring dig vil sikkert takke dig for indsatsen.