Sådan skaber du et komplet outfit

Ordet outfit forbindes oftest med tøj. Den er også god nok, og tøjet er en vigtig del af dit samlede outfit, men det stopper absolut ikke der. Der er mange andre komponenter, der er betydningsfulde, og som kan afgøre, hvor komplet dit outfit ender med at være. Det er dog også forskelligt, hvor meget du har brug for at gøre ud af det, alt efter hvilken lejlighed outfittet skal bruges til.

Start med tøjet

Uanset hvilken proces du er i gang med, er det altid en god ide at starte med basen. Det gælder også, når du skal sammensætte dit outfit. Tøjet er basen for det hele, og derfor er det en god ide at starte med at finde det rigtige tøj, så du har et grundlag at bygge videre på.

Det tøj du har på, skal uanset lejligheden gerne udtrykke din egen stil. Der vil altid være nogle trends, og det er helt fint at følge dem, hvis du har lyst – men det er vigtigt, at du gør det for din egen skyld. For noget af den nyeste mode kan du bl.a. se de mange modenyheder fra det populære brand Rue de Femme.

Sko

Det næste trin i opbygningen er skoene. Her skal der findes en hårfin balance – skoene må meget gerne matche med tøjet, og samtidigt skal du finde en blanding af funktionalitet og komfort. Det bliver en lang dag, hvis du skal gå og have ondt i fødderne!

Makeup og accessoires

Nu er der bare selve udsmykningen tilbage, og her er det op til dig selv, hvor meget du vil gøre ud af det. Smykker og makeup er intet krav, men på den anden side kan du også virkelig løfte dit outfit til et højere niveau, hvis du kan få makeup og smykker til at spille godt sammen med tøj og sko.