Barbie og hendes venner er stadig et hit

Den smukke lyshårede Barbie holder sig usandsynligt godt af en dukke med næsten 60 år på bagen. Skaberne bag Barbie dukken har været dygtige til at forny sig, så Barbie i dag stadig er relevant og et populært stykke legetøj.

Barbies liv har uanede muligheder

Det helt fantastiske ved Barbies lyserøde plastik liv er, at mulighederne for at udforske og forme hendes liv er uendelige. Der findes dukker i alle farver og former, men det allerbedste ved Barbie universet er alt det skønne tilbehør. Med det rette Barbie tilbehør, kan legen tage forskellige drejninger alt efter, hvem der leger.

Barbie kan den ene dag være prinsesse på et stort slot med et væld af smukke kjoler, skinnende laksko og diademer. Den næste dag kan hun være havfrue, dyrepasser eller sportsstjerne. Det er kun fantasien – og tilbehøret, der sætter grænserne.

En god gave hver gang

Når først dit barn ejer en Barbie dukke, kan du blive ved med at tilføje elementer til universet. Det vil sige, at du nu har gaveideer til mange fremtidige juleaftener og fødselsdage. Det kan også være rigtig sjovt for dit barn selv at spare op og købe lidt nyt tilbehør en gang imellem.

Gennem Barbie kan dit barn få mulighed for at udleve drømme og lære om livet. Nogle vil helst lege far, mor og børn, mens andre bruger Barbie dukken mere kreativt og alternativt. Begge dele er godt for dit barns udvikling. Barbie er både for drenge og piger, men er drengene mere til action, kan de få Action mænd, som passer fint til Barbies univers. Således kan drenge og piger forenes i skøn leg.

Hjælp dit barn på vej og sæt skub i fantasien

Der er stor forskel på alle børn, og måske har lige dit barn lidt svært ved at få gang i legen med Barbie. Det er ganske normalt, og her kan du gøre dit for at hjælpe. Du kan fx enten købe eller selv lave et dukkehus til Barbie. Hvis du selv laver det, kan dit barn være med til at indrette. Det er en god måde til først at inddrage barnet, for derefter at barnet selv kan lege videre.

Barbies unikke univers lægger op til, at dit barn kan udvikle sin kreativitet og få sat gang i fantasien. Jo mere tilbehør du tilføjer, jo flere muligheder er der for sjov, leg og læring.