Gode idéer til venindehygge

Vi er i en tid lige nu, hvor vi er ret begrænset i vores muligheder for at opleve ting sammen med vores tætteste veninder. Det kan begynde at synes trivielt at mødes til den samme gåtur med en kaffe i hånden eller at holde fredagsbar over zoom, hvorfor det kan være nødvendigt med noget inspiration til, hvad man så kan gå i gang med, når man skal mødes med sine veninder.

Find på kreative projekter 

Det er altid hyggeligt at koble fra med nogle kreative projekter, især når man gør det i godt selskab. Der findes et hav af muligheder for at give sig i kast med et nyt projekt. Det kunne for eksempel være at lave sine gamle vaser eller krukker om til terracotta. Dette kan gøres ved at blande akrylmaling med bagepulver, og vupti, så kan du få selv en glasvase til at ligne nyt keramik. Et andet kreativt projekt, der virkelig har fundet sin plads hos de fleste på det sidste, er at lære at strikke. Her kan man lave en hyggelig playliste, brygge en god kande kaffe og mødes med alle pigerne til en, eller mange flere, strikkedage. Køb strikkegarn billigt online og gør enten brug af guides på nettet eller få fat i mor eller bedstemor, der kan sætte jer i gang med projektet. Det er også være en god idé at sætte sig ind i, hvilket garn der er godt til det specifikke projekt, hvor for eksempel Drops Air – der er et garn, der består af de blødeste og fineste baby alpaca fibre og den varmeste og dejligste merinould – er perfekt til en trøje, hue eller andet beklædning, der skal i kontakt med huden. Køb Drops Air til Danmarks bedste pris inde hos Yarno og bliv klar til en hyggedag med veninderne i strikkens tegn.

Leg turister i jeres egen by

Foråret er også på vej, hvorfor mulighederne for udendørsaktiviteter igen bliver tiltalende. Her kan det være en idé at tage turist-brillerne på og se sin by i et nyt lys. Tag veninderne under armen og gå på opdagelse i jeres egen by, eller i den nærmeste storby. I kan altid google jer frem til, hvilke muligheder jeres nærområde byder på – om det er nye gåture, museer, oplevelsesmuligheder eller parker, så kan det blive en hyggelig måde at skabe nye minder på. I kan også pakke en madkasse og en termokande, når i tager på jeres tur i nærområdet. Så får i nye hyggelige oplevelser sammen, samtidig med, at i får nydt duften af nyudsprungne blomster og mærker forårssolens varme i kinderne.