Temafest for pigerne

temafest

Måske har du allerede besluttet dig for at holde en stor fest for pigerne. Du glæder dig til at samle dem om en sjov og festlig aften. Men hvad skal egentlig være temaet?

Når man vælger et tema til en fest, har man allerede sat rammen. Det kan være enormt morsomt, fordi alle så kender til idéen. Her handler det selvfølgelig om at tænke lidt kreativt, så man finder et passende tema.

Udklædning

Typisk kan udklædning være en stor del af en temafest. Det er det strejf, som gør det hele ekstra morsomt. Leder du efter sjove kostumer, kan du besøge festli, som har et stort og varieret udvalg. Her er der gode muligheder for at finde det kostume, som rammer plet for dig.

Når det handler om udklædning, så kan du også tage dine veninder med på råd. De har måske nogle erfaringer, I kan finde inspiration i sammen. Det kan også tænkes, at du selv har nogle gode idéer fra tidligere, som skal prøves af.

Alternativt skal man prøve noget helt nyt. Det kunne være et tema, hvor figurerne ikke er velkendte. Der er måske mere tale om nogle typer, man forestiller sig. På den måde er der heller aldrig noget, som er rigtigt eller forkert. Det er gør det mere frit, og man risikerer ikke at blive skuffet. Man kan i princippet fortolke temaet, som man har lyst til.

Forventninger

En god temafest handler selvfølgelig også rigtig meget om forventninger. Hvis man har forventet en masse, og gæsterne ikke er med på idéen, bliver det lidt en skæv fornemmelse. Her vil det være bedre, at man i invitationen har lagt sig fast på, hvad det handler om.

Når man taler om forventninger til en temafest, kan der være flere ting på spil. Det kunne eksempelvis handle om følgende:

  • Hvor meget skal folk klæde sig ud? Nogle synes måske, det er rigeligt at tage en fjer i håret. Andre mener, man skal klædes ud fra top til nå. Forsøg at få en klar forventingsafstemning om det.
  • Pynt. Skal der pyntes vildt op, og hvem skal stå for det? Måske vil du gerne have hjælp til at pynte op fra gæsterne. Alternativt skal du vælge at sige, at det står du udelukkende for.
  • Aktiviteter. Måske vil nogle bare gerne have en hyggelig og rolig aften. Andre vil gerne lave en masse konkurrencer, som måske passer til temaet. Her er det godt at snakke sammen på forhånd.