Er du klar til Girls Night Out?

Du har set frem til det i en evighed. Pligterne er sat på pause, og du har søndagen til at restituere. Alt er godt. For du skal mødes med pigerne fra gymnasiet og have en festlig bytur, som I plejede.

Men hvorfor vente med at have en fest til I rammer byen? Hvorfor ikke tage forskud på glæderne og inviter pigerne hjem i lejligheden først og skab en hyggelig og festlig ramme, der kan sende jer godt af sted i byen? Vi kommer med vores bedste råd her, der gør jeres Girls Night Out fabelagtig.

Lav søde og farverige drinks

Vi kommer næppe udenom, at en festlig aften i byen bliver festligere af, at der kommer lidt våde varer på bordet. Men hvorfor ikke benytte lejligheden og lav nogle drinks, der er lækre, og som ikke koster en formue? Kender du frossé? Hvis ikke, så er det dit tab, for det er den ultimative tøse-drink. Sød, kold og lyserød. Du får opskriften her.

Opskrift – Frossé (6 glas)

1 flaske rosévin

500 gram frosne jordbær

1 dl. Rørsukker

Saften af én citron

Blend hele molevitten sammen til en slushice-agtig konsistens. Smag til med rørsukker og citron. Måske skal du have mere eller mindre i end opskriften foreskriver. Nydes iskold. Enjoy.

Servér et lækkert måltid mad

De våde varer er allerbedst, når de får selskab af lidt ”tørvarer”. Det er også godt at få lidt føde i maven inden byturen. Bestil lidt let mad udefra eller lav selv en hurtig omgang tapas. Det behøver ikke være en omstændelig opgave. Bare køb lidt brød, pesto, oliven, aioli og forskellig charcuteri. Så er du godt kørende, og det kræver absolut ingen forberedelsestid.

Find det perfekte outfit

En vigtig del af byturen er også, at man føler sig veltilpas og skøn. Derfor er det vigtig at finde et lækkert outfit, du føler dig godt tilpas i og som får dig til at skinne.

Måske har du shoppet en ny kjole til lejligheden? Eller måske kan du og dine veninder alle tage en række kjoler med til begivenhederne og bytte? Det er altid sjovt at prøve noget nyt, og I kan få et grin ud af at gå mannequin for hinanden.

Og når I nu er i gang med at more jer over hinanden, så sæt noget godt musik på højtaleren og syng, dans og skrål med til musikken. Det er en stensikker festopvarmning.

Ha’ en rigtig fantastisk Girls Night Out!