Sådan fanger du kunders opmærksomhed med video på de sociale medier

Sådan fanger du kunders opmærksomhed med video på de sociale medier

Film og video bliver af mange hyldet som den perfekte måde at kommunikere på, når det kommer til marketing. Du kommer derfor ikke udenom at have et element af video i din marketingsstrategi, hvis du gerne vil have en succesfuld virksomhed, der er i stand til at tiltrække nye kunder.

Video har nemlig en eminent evne til at fange potentielle kunders opmærksomhed, og du vil derfor få nemmere ved at tiltrække nye kunder og skabe bedre forbindelse mellem forbrugere og din virksomhed, hvis du inkorporerer video som en del af din marketingsstrategi.

Og hvor er et bedre sted at starte end på de sociale medier? Langt de fleste danskere har i dag en bruger på ét eller flere medier online, og du kan derfor nå ud til rigtig mange mennesker med lækre marketingsvideoer på de sociale medier.

Fordele ved videomarkedsføring på sociale medier

Der findes som sagt næsten ikke et menneske i dagens Danmark, som ikke ejer en profil på et socialt medie.

Det er rigtig interessant i marketingssammenhænge, da det giver dig mulighed for at nå ud til rigtig mange mennesker via ganske få midler.

Sociale medier er derfor det perfekte sted at starte, når du har produkter, du gerne vil sælge, og når du har et brand, som du gerne vil styrke.

Men sociale medier giver dig ikke bare mulighed for at nå ud til mange mennesker – de giver dig også mulighed for at nå ud til de rigtige mennesker.

Sociale medier kan nemlig tilbyde en målrettet markedsføring på en måde, som få andre medier kan. Sociale medier er derfor også perfekte for dig, der vil markedsføre et produkt til en mindre gruppe i befolkningen.

Netop derfor er det populært for virksomheder at bruge penge på annoncer på de sociale medier. Problemet med stillestående annoncer med billeder og tekster er dog, at de nemt forsvinde i den store mængde af indhold, som findes på de sociale medier.

Hvis du selv er bruger af sociale medier, ved du, hvor hurtigt det går med at scrolle ned gennem nyhedsstrømmen, og det er i den forbindelse kun ganske få ting, som sætter sig fast i hukommelsen.

Netop derfor er der brug for andre midler end stillestående annoncer, og det er her, film og video til de sociale medier kommer ind i billedet.

Med din virksomhedsfilm på sociale medier har du langt bedre forudsætninger for at fange potentielle kunders opmærksomhed, når de drøner ned gennem nyhedsstrømmen på eksempelvis Facebook.

Men husk at holde det til korte videoer, da forbrugere på nettet aldrig holder opmærksomheden i særlig lang tid. En kort video er derfor bedst til at vise dit brand og dine produkter gennem en historie og et univers, som du vælger.

Her vil din video komme til at stå ud fra mængden af andet stillestående indhold, hvorfor video giver dig en fordel i forhold til dine konkurrenter. Netop derfor er film til sociale medier den perfekte måde at styrke dit brand og øge dit salg på.