Nyd de dejlige solskinsdage på den bedste måde

Når solen endelig titter frem fra sit skjul bag skyerne, så handler det om at nyde det. Uanset om det er forår, sommer eller efterår, så kan du være heldig at få nogle solrige dage udendørs.

Når solen endelig kigger frem, så får man nemt lyst til at gå udenfor. De færreste gider nok bare stå udenfor i solen, men de fleste har nok ikke noget imod at kunne slænge sig i en god lænestol eller et andet komfortabelt udendørsmøbel.

Mange udendørsmøbler er kluntede, og det er ikke sikkert, at du har lyst til at sidde op i en stol, hvis du gerne vil nyde solen og arbejde på at få en gylden glød. En solseng er et oplagt valg, hvis du bare gerne vil nyde solens stråler og arbejde på at blive flot solbrun.

Solsenge fås i mange forskellige udformninger, designs, farver og prisklasser, og nogle har specielle funktioner såsom tilbehør i form af et medfølgende bord, der er perfekt til at placere mellem to solsenge.

Uanset hvilken solseng du gerne vil have i din egen have eller i dit sommerhus, så bør du f.eks. overveje størrelse og betræk på selve liggefladen. Til nogle modeller medfølger der hynder, og andre solsenge kan købes som et sæt, hvor du får to styk med matchende betræk.

Gode råd til din afslapning i solen

Inden du lægger dig til at dase i solen, bør du sørge for at være godt beskyttet mod UV-stråler, så du ikke bliver forbrændt.

Du bør også sikre dig, at du ikke ligger for længe i solen. Især om sommeren bør du nok undgå at være for meget i solen mellem 12 og 15, da det typisk er der, hvor UV-indekset er højest.

Andre vigtige ting, du bør tænke over, er f.eks. at have solbriller på, så du også beskytter dine øjne.