Selvforkælelse i solbeskinnede Tyrkiet

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra det danske gråvejr og bare nyde livet i solen, findes der næppe noget bedre valg end at tage et smut til Tyrkiet. Om du er til tøsetur med veninderne, en romantisk ferie med kæresten eller en familieferie med oplevelser til både børn og voksne, så findes der rejser til Tyrkiet, der kan opfylde en hvilken som helst feriedrøm.

Sol, strand og stemning

At Tyrkiet i mange år har været et af de mest populære valg blandt rejselystne danskere, er ikke til at komme udenom. Med feriedestinationer, som byder på masser af solskin, lange sandstrande, god mad og en særlig atmosfære med lokale markeder og gode shopping-muligheder, er der ikke noget at sige til, at Tyrkiet er et attraktivt sted at tilbringe sommerferien. Rejser til Tyrkiet kan købes her, hvis du allerede nu fået lyst til at planlægge din næste ferie sydpå. Der findes hoteller for enhver smag. Hvis I trænger til uforstyrret voksenferie, kan I nyde roen på et hotel for voksne. Skal hele familien af sted, skal I måske gå efter et familieresort, der byder på de perfekte børnevenlige omgivelser.

Sol og storbyferie på samme tid

De fleste forbinder nok Tyrkiet med feriebyen Alanya, der byder på alt hvad hjertet kan begære, hvis den står på sol og sommer garneret med et spændende køkken med et orientalsk touch. Men Tyrkiet kan så meget andet. Er du til storbyferie, kan du passende nyde solen i Istanbul, som også har uendeligt meget at byde på for de kultur- og historieinteresserede. Det mest kan nås i gåafstand og efter museumsturen kan du lade roen sænke sig med oplevelsen af et ægte tyrkisk bad, så du er frisk til at indtage byens natteliv. Om du er til hyggelig livemusik eller pumpende diskorytmer på natklub eller bare en god middag, så har Istanbul det hele.