5 ting, ingen har fortalt dig om at blive mor

At blive forælder til et barn er noget af det største, man oplever i livet. Men selvom de fleste kommer til at prøve det, er det alligevel vidt forskelligt, hvordan man vælger at gribe det an. Derfor kan du her læse 5 ting, du (måske) ikke har hørt om det at blive mor.

Lange ammetider

Vidste du, at en baby kan amme flere timer på blot et enkelt døgn? Det er en af de ting, man ikke nødvendigvis er forberedt på – og det er til manges frustration.

Når du ammer i så lang tid, overbelaster du nemt både arm, nakke og ryg. Det er ikke just behageligt, og kan nemt gøre din første tid som mor ubehagelig. For at forebygge og undgå denne overbelastning, kan du investere i en ny ammepude i lækkert stof og design. Denne ammepude er også kåret som bedst i test – for man skal bestemt ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Opsvulmede led

Kroppen forandrer sig vanvittigt meget under en graviditet – og det er på alle tænkelige måder. En af de mest mærkbare, men væsentlige forandringer er, at dine led kan svulme op på hænder, fødder, ben og ansigt.

Vilde drømme

Når du er gravid, drømmer du faktisk nogle drømme, der er langt vildere og mere intense end dem, du drømmer normalt. Hvad det skyldes, er der stadig uenighed om – men det er da ret vildt.

De mange dokumenter

At blive mor er ikke bare noget, man bliver – der skal underskrives, godkendes og sendes utallige dokumenter, som skal bruges af det offentlige.

Paranoia

Når du én gang er mor, er du det for altid. Derfor vil du passe på din guldklump, så der aldrig kommer til at ske ham noget – og det kan give en smule paranoia til tider.