Det skal du huske til dit barn på en campingferie

Skal du på en campingferie med hele familien? Så er der en del ting, som du skal huske at pakke. For at det ikke bliver et alt for uoverskueligt projekt at pakke både til dig selv og dine børn, finder du her flere ting, som du skal huske til dit barn på en campingferie.

  1. Vådservietter

Enhver forælder vil uden tvivl få brug for vådservietter på en campingferie. Det kan være, at de skal bruges, når der bliver skiftet ble. Eller måske skal servietterne anvendes til klistrede hænder eller mudrede knæ. Det er bare en god ting at have flere pakker vådservietter med på ferien.

  1. Underholdning

Derudover er det en rigtig god ting at have underholdning med alt efter, hvor gammelt dit barn er. I stedet for at tage en tablet med på turen, så kan du medbringe sjove spil. Det kan være alt lige fra et brætspil til en bold, stangtennis eller lignende, som I kan hygge jer med.

  1. Termosæt

Uanset om du skal afsted på en campingferie i varmere eller koldere vejr, kan et termosæt være et must. Et termosæt til piger eller drenge kan bruges i koldt vejr, så dit barn kan holde varmen. Om sommeren kan det ligeledes blive ret køligt om aftenen. Her kan et termosæt tages på, så dit barn stadigvæk kan hygge sig udenfor.

  1. Førstehjælpskasse

I nødstilfælde er det vigtigt at tage en førstehjælpskasse med, uanset hvor du tager på camping. Naturligvis vil børn udforske deres omgivelser. At have en førstehjælpskasse med det mest nødvendige hjælper med at behandle de fleste blå mærker, skrammer, sår og så videre.