Overrask din datter med en skøn gave

Gave i hånden

Har du et specielt bånd til din datter? Det kan være, at hun har været en god støtte i en svær tid. Eller måske sætter du bare pris på den, hun er. Det kan godt give anledning til, at du har fået lyst til at overraske hende med en gave selvom, at der ikke er en specifik lejlighed. Men hvad kan du give hende, når du ikke kan bede om en ønskeseddel? Det kan du få inspiration til her.

Et smykke er et minde for livet

Hvis du vælger at give din datter et smukt smykke, får hun et minde for livet. Det vil nemlig være et smykke, der minder hende om hendes mor. Det er med garanti en ting, som hun vil værdsætte resten af sit liv.

Tøj er den ultimative forkælelse

Kvinder elsker at få nyt tøj. At give tøj til en kvinde er som at give slik til et lille barn på en hverdag. Find ud af om din datter mangler noget specifikt tøj eller overrask hende med noget, som du selv har fundet frem til. Du kan eventuelt tage et kig på lange kjoler uden ærmer.

Få en ansigtsbehandling sammen med din datter

Du kan også give din datter en gave, hvor I oplever noget sammen. Hvis det skal være en lækker forkælelsesgave, kan det være en ansigtsbehandling, som I får udført på samme tid. I kan eventuelt gå på café efterfølgende, så I får mange gode timer sammen, hvor I rigtig hygger jer.