Balloner med navn kan være en god tilføjelse til din fødselsdag

Når du har fødselsdag, hvem skal så være i fokus? Det skal du selvfølgelig! Er der en nemmere eller sjovere måde at minde dine gæster om det, end en masse balloner med dit navn trykt på?

Når du skal pynte op til din fødselsdagsfest, er balloner et must for at skabe den rigtige stemning. Du kan få balloner i lige præcis de farver du ønsker, om det er dine yndlingsfarver eller et bestemt farvetema du kører. Du kan lave en stor ballonport eller ballonbue i de rigtige farver, så dine gæster træder igennem en dør og ind til den fedeste fest – din fødselsdagsfest! Du kan lave forskellige ballonbuketter i de farver, du ønsker, og en helt utrolig god tilføjelse til disse kunne være balloner med navn – dit navn, selvfølgelig!

Forestil dig for eksempel store ballonbuketter i blå nuancer, hvor der ind imellem de almindelige balloner er balloner med dit navn på. Du er i fokus til din fødselsdag, så hvorfor ikke gå all-in og sætte fokus på dig selv i din pynt også.

Gæsterne til din fødselsdagsfest vil med garanti synes, det er en sjov tilføjelse til din pynt – ballonerne vil med garanti blive et samtaleemne til din fest. Ballonerne med dit navn behøver ikke kun være pynt til din fest, men kan også være del i en masse sjove aktiviteter, som du og dine gæster kan lave i løbet af festen. I kan for eksempel lave ballondans eller diverse ballonstafetter med balloner med dit navn trykt på – dine gæster skulle jo nødigt glemme, hvem festen handler om.

Du kan også lave diverse konkurrencer med balloner, hvor du kan få gang i konkurrencegenerne i dine gæster – dette vil med garanti sætte gang i en fødselsdagsfest, folk vil huske i lang tid. I kan for eksempel blive delt op i to hold – alt efter hvor mange gæster, du har inviteret til din fødselsdag – og konkurrere om at lave det højeste ballontårn på tid. Det eneste du skal bruge til dette, er balloner – måske alle eller nogle med dit navn trykt på – og malertape. Der er utallige konkurrencer I kan lave med balloner, og det er da lidt sjovere at bruge balloner med dit navn på, når i nu fejrer din fødselsdag.