Hyggelige hjemmeaktiviteter til en regnvejrsdag med din datter

Hyggelige hjemmeaktiviteter til en regnvejrsdag med din datter

Er du stået op til en trist og regnfuld dag? I så fald behøver det ikke at ødelægge dit humør. Du kan nemlig arrangere en skøn dag sammen med din datter. Mangler du inspiration til, hvad I kan lave indenfor på en regnvejrsdag? Her finder du flere hyggelige aktiviteter, som du kan lave indenfor sammen med din datter.

Det kan du lave med din datter på en regnfuld dag

  • Perleplader – Har I en masse perler derhjemme, kan du foreslå din datter, at I hygger jer med at lave perleplader sammen. Det kan I hurtigt få en del tid til at gå med.
  • Læs en god bog – Bruger I ikke særlig tit tid på at læse bøger sammen? Det er en hyggelig aktivitet, og den passer perfekt til en regnvejrsdag. Find en god bog og læs den sammen. Du kan eventuelt lave en kop varm kakao, som I kan drikke, mens I læser bogen. Find gode børnebøger
  • Lav puslespil – En anden god idé er at lægge puslespil sammen. Det er en yderst afslappende og rolig aktivitet, der på samme tid kan være meget hyggelig. Når I lægger puslespil sammen, kan I snakke om alt mellem himmel og jord.
  • Se en god film – Derudover kan I finde frem til en film, som I begge gerne vil se. Læg en madras på gulvet og find dynerne frem. Her kan I sagtens bruge de næste mange timer.
  • Bag en kage – På en regnvejrsdag derhjemme er der brug for noget lækkert at spise. Gå i køkkenet og bag en kage sammen.