Den store drøm om børn

På trods af, at alt ofte handler om at finde kærligheden og en partner, viser undersøgelser faktisk, at mange kvinder drømmer dog endnu højere om at få børn en dag end nødvendigvis en ægtemanden. At børn er der et endnu større behov for livet, hvis det kun kan blive til en af delene. Læs meget mere her om børneønsket samt manglen på samme og disse tilhørende konsekvenser.

Vi tænker på børn, når vi ser mænd

Rigtig mange kvinder drømmer så stort om at få børn om en familie. Rigtig ofte er drømmen om en partner, for manges vedkommende men på ingen måder alles, drømmen om manden. Manden, der med sin styrke kan give én tryghed for evig tid. Og lige så vigtig tryghed og agere faderfigur for ens kommende børn. Mange kvinder ser de situationer for sig, før de overhovedet er sandsynlige. Før de overhovedet har fået en tæt situation med den pågældende mand. De forestiller sig, om han vil kunne give nogle eventuelle børn omsorg. Denne teori deler vandende, og kvinder er uenige om dette emne i så høj grad. Argumentet for, at dette er sandt, er at det sidder i vi kvinders underbevidsthed, og at vi derfor ikke kan undgå at tænke tanken, da vi er i stand til at blive gravide og føde børn.

Den store drøm

På trods af, at alt ofte handler om at finde kærligheden og en partner, viser undersøgelser faktisk, at mange kvinder drømmer dog endnu højere om at få børn en dag end nødvendigvis en ægtemanden. At børn er der et endnu større behov for livet, hvis det kun kan blive til en af delene. Vi kan blive helt salige, når vi ser et sødt lille barn med de små søde babyfødder. Hvis du vil købe de helt rette skole til dit eget barn eller et andet lille kært barn, så klik ind på børnesko og sneakers og få et godt overblik.  Rigtig mange elsker de kære søde børn, og vi har jo alle selv været børn engang. Vi husker glæderne og vigtigheden i tryghed, og dét at føle, vi havde nogle at læne os op af. Måske er det også et spørgsmål om meningsfuldhed? Et naturligt behov for at gøre det, kvinder altid har gjort. At noget af en selv vil leve videre og med sikkerhed.

Det skal være okay ikke at ønske børn

Ja, det er en drøm mange vægter højere end deres karriereliv. Selv i disse moderne tider, hvor vi mænd og kvinder er meget mere ligestillet, end vi før har været. Og stort set kan gøre det samme. Det skal også siges, at drømmen om kernefamilien selvfølgelig også vægtes enormt højt hos mange. Og at de derfor bliver knust, hvis den opløses. Men dog er børnene ofte det vigtigste angående fremtidsdrømme, når alt kommer til alt.

 

Når det er sagt, må vi ej glemme, at ikke alle har det behov og ønske om børn. Rigtig mange kvinder føler sig forkerte og udskammet, når de taler højt om det, og det er simpelthen bare ikke okay. De føler, at folk reagerer chokerende, som om noget helt vanvittigt er blevet sagt, og at de skal forsvare sig så grundigt. Lægge det helt store arbejde i at forsvare denne følelse. Det er jo åndssvagt. Åndssvagt, at man ikke kan forstå, at lysten ikke kan være der, som at den kan være der. Børn er jo begrænsede, ligesom de også er givende for en.