Er dit barns garderobe klar til vinter?

Når sommeren lakker mod enden, og det for alvor begynder at kunne mærkes i vejret, så er det også på tide at skifte ud i dit barns garderobe. Ud med det lette sommertøj og ind med det varme vintertøj, så dit barn kan holde til det kolde, våde vejr. Vil du gerne være helt sikker på, hvorvidt dit barns garderobe er klar til de kolde måneder? Så skal du blot læse med videre.

Dan et overblik over, hvad der mangler i vintergarderoben

Det er ved at være længe siden, du lagde vintergarderoben i gemmerne. Derfor er det en rigtig god idé at gennemgå alt tøjet for at finde ud af, om der er noget, dit barn ikke længere kan passe – for det vil der sandsynligvis være. Det kan også være, der er noget, der simpelthen bare mangler for at fuldende vintergarderoben.

Uld er et glimrende materiale til vinter

Flyverdragter, vinterjakker, tykke trøjer, luffer og tørklæder til børn. Det er blot et udpluk af de items, som dit barns vintergarderobe bør bestå af. Når du køber tøj til de kolde måneder, så gør du klogt i at kigge efter uldvarer.

Uldmaterialer er med til at regulere kropstemperaturen. Derudover formår uld at absorbere fugt og mindske risikoen for, at dit barn ender med en forkølelse. Af netop disse årsager er uld iblandt de foretrukne materialer til det inderste påklædningslag.

Undgå at vintertøjet bliver væk i institutionen

Der er ikke noget værre, end hvis du køber stort ind til at fuldende vintergarderoben, for dernæst at finde ud af, at der er en anden, der har snuppet dit barns vinterjakke med hjem fra institutionen. Ved at påføre navnemærkater i alt lige fra tøj og sko til legetøj og overtøj undgår du heldigvis, at dit barns ting og sager på mystisk vis forsvinder fra institutionen af.