Forkæl dit barn med Filibabba sengetøj

Vi bruger alle sammen enormt meget tid i sengen, det gælder alle helt fra vores små guldklumper til os selv. Derfor er det også virkelig vigtigt med sengetøj af høj kvalitet for når det har så tæt kontakt med dit barns sarte hud er det enormt vigtigt at man vælger sengetøj, der for eksempel er lavet af økologisk bomuld eller GOTS-certificeret. Når du vælger sengetøj til dit barn er det altså vigtigt at have materialer in mente, men ting som design og brugbarhed er også vigtige at tænke på når du vælger sengetøj til dit barn.

Filibabba sengetøj er enormt lækkert i materialet, da det er fremstillet af økologisk bomuld. Derudover lukkes sengetøjet med en lille lynlås så, du nemt og hurtigt kan skifte sengetøj, hvis der eksempelvis skulle opstå et lille uheld. Derudover kan du helt sikkert finde sengetøj, der falder i din smag, for med det store udvalg af sengetøj er der et enormt bredt udvalg, så du kan finde sengetøj der passer ind i jeres hjem.

Sengetøj af højeste kvalitet

Som forældre er det klart at man altid ønsker det bedst for sit barn, det gælder alt fra trivsel og oplevelser til de mere materialistiske ting såsom legetøj og ikke mindst sengetøj og andre tekstiler. Det ved Filibabba godt og derfor har de udviklet en masse produkter, hvor kvalitet altid er i højsædet. Når du vælger Sengetøj fra Filibabba kan du være helt sikker på, at det lever op til følgende:

  • Global standard – Alt Filibabba sengetøj er GOTS-certificeret. Det står for Global Organic Textile Standard og er derved en verdensomspændende standard for økologiske fibre. Når et tekstil bliver GOTS-certificeret er du sikker på, at det består af minimum 70% økologiske fibre og at det naturligvis ikke indeholder stoffer der er skadelige for miljø og sundhed. Det er absolut ikke alle firmaer der kan blive GOTS-certificeret, for det er først og fremmest en dyr process og så skal de kunne leve op til en lang række enormt høje krav.
  • Økologi og bæredygtighed – GOTS-certificeringen er et vidne om en høj kvalitet og produkter der er økologiske og bæredygtige. Det gælder naturligvis specielt selve tekstilerne, men faktisk også emballage. Emballagen skal nemlig være af genbrugspapir- og pap eller være af træ fra FSC- eller PEFC-certificerede skove. Derved handler den famøse GOTS-certificering om meget mere end tekstiler.
  • Social ansvarlighed – Som nævnt handler GOTS-certificeringen et bevis på et firma der har bæredygtighed og økologi i højsædet, men det handler også om meget andet. For eksempel skal et GOTS-certificeret brand også leve op til de centrale normer i Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO), så der er ordentlige arbejdsvilkår for alle der har med produktionen at gøre, helt fra fremskaffelsen af tekstiler til designet og produktionen.

Til at forkæle dit barn

Uanset om dynen skal med på sofaen om søndagen eller om det er til middagsluren eller når man skal puttes ind i den trygge søvn om aftenen, er det vigtigt med  en god og komfortabel dyne. Med sengetøj fra Filibabba er du sikker på, at få et produkt af lækker kvalitet, som giver dit barn den bedste komfort.

Sengetøjet er fremstillet af tekstiler der er GOTS-certificeret og så er sengetøjet designet så det er så nemt for dig som forældre overhovedet muligt at bruge. Sengetøjet lukkes nemlig med lynlås så du nemt kan skifte sengetøjet og så gør den høje kvalitet, at du nemt kan vaske sengetøjet igen og igen.

Så hvis du leder efter sengesæt til at forkæle dit barn med og samtidig hvor du køber med god samvittighed, så er Filibabba helt sikkert det perfekte valg for dig!