Gør dit barn klar til pasning med navnesutter

Hvis du har et barn som bliver passet i en institution eller et andet sted, ved du, hvor vigtigt det er, at der er navn i alle ejendele. Det gælder både strømper, flyverdragt, sko og ikke mindst sutterne. Selvom navnesutter måske har været en sød gimmick til at starte med, har det altså i dag fået en større funktion. Først og fremmest sikrer du dig, at dit barn ikke får stukket de andre børns sutter i munden, og at der ikke er andre børn der bruger dit barns sutter. Dernæst er det lettere for både dig som forælder og personalet at kende forskel på alle de forskellige sutter, som hver dag bliver taget med i dagpleje eller vuggestue.

I dag bør man altså se på navnesutter som meget mere end blot en sød og sjov detalje, og selvom det blot er en lille ting, er det en god investering. Når du sætter navn på dit barns sutter, vil du også opleve, at det er hjælp til selvhjælp. Det kan nemlig også være svært at kende forskel på de mange sutter i institutionen, selvom det er dig som forældre der har givet dit barn sutterne med.

Design selv sutter der passer til dit barn

Du kan købe de populære bibs sutter mange steder, og nogle af de steder kan du få lov til at designe sutterne, så de passer perfekt til dit barn. Det kan være, at du vil have barnets navn, kælenavn eller fødselsdato til at stå på suttens front. Det kan også være, at du vil have et bestemt motiv eller en figur på sutterne, og på den måde sætte dit eget præg på designet og gøre den unik. Ved at bruge bestemte motiver, kan du også gøre sutten genkendelig for dit barn.