Gurli Gris – en klar vinder blandt de små

Er dit barns favorit også Gurli Gris? Så er du ikke den eneste. Gurli Gris og hendes familie er blevet meget populære blandt de små, og det kan man godt forstå, for dem kan man slet ikke modstå.

Gurli Gris legetøj i alle former og farver

Der er ingen grænser for, hvad du kan få med et billede af Gurli Gris klistret på; malebøger, blyanter, bestik, puslespil mm., og dit barn vil elske det hele. Børnes favorit er Gurli gris – find alt i Gurli Gris legetøj online her. Du kan endda finde Gurli Gris forklæder og Gurli Gris bowlingsæt. Der findes et utal af Gurli-bamser og figurer, og det kan alt sammen fås i forskellige farver og størrelser.

Hvorfor vælge Gurli Gris?

Dit barn kan inddrage sin flotte nye Gurli Gris figur i alle lege, og den kan nemt puttes i jakkelommen, når det går fra den ene legeaftale til den anden.

En sød Gurli Gris bamse kan gøre dit barn trygt om natten. Med dit barns bedste ven ved sin side, holder de uhyggelige tanker om monstre under sengen sig væk.

Det er nemt at have det sjovt, når man har sin yndlingsgris til selskab, hvorvidt det så er med en bog, service til yndlingsmorgenmaden eller et dukkehus med hele grisefamilien.

Gurli Gris redder dagen

Med Gurli Gris legetøj er dit barn trygt, har det sjovt og godt og leger selv eller sammen med andre.

Er du lidt træt efter en lang dag på arbejde, er det eneste, du skal gøre at finde dit barns yndlings Gurli Gris legetøj frem og sætte dig i sofaen og tænde for tv’et, og så skal Gurli Gris nok underholde dit barn, mens du får ordnet det, du skal.

Nu er det bare om at overraske dit barn med et splinternyt Gurli Gris legetøj.