Sådan overlever du gymnasiet

For mange unge mennesker er gymnasiet en milepæl i livet. Efter endt skolegang i folkeskolen er det for mange tid til at komme videre – og mens gymnasierne bliver mere og mere populære, bliver flere og flere elever samtidig udfordrede som studerende. Denne guide er til fr at hjælpe dig, der skal starte på gymnasiet, så du får den bedste start.

Invester i printer og udstyr

Både printer og udstyr er en genial investering for dig, der søger struktur og organisering – og måske kan have svært ved dette normalt. Med en printer er det muligt for dig at udskrive notater, gøremål og andre ting, du finder vigtige – og som kan hjælpe dig på din vej.

Når du har fundet den printer, du bedst kan lide, er det tid til at finde en god og billig toner. Har du valgt en printer fra det populære brand Samsung, kan du her finde den rigtige Samsung toner.

Tag noter

Det kan ikke siges nok gange: Det er vigtigt at tage noter! Ofte vil læreren give guldkorn, du ikke kan finde nogle steder på nettet – og de gudkorn kan hæve dit niveau til en eventuel eksamen. Derudover er noter med til at få dig til bedre at huske, hvad der er blevet undervist i.

Husk det sociale liv

Selvom skole er vigtigt, er det ikke vigtigere end dit velbefindende. Skab tid til dine venner og dit sociale liv. Gymnasiefesterne er en stor del af dette, så gå ikke glip af dem – de styrker jer også som klasse. Du behøver ikke drikke alkohol – for du vil opdage, at der sandsynligvis er andre, der heller ikke drikker.

Spørg om hjælp

Du skal ikke være bange for at spørge om hjælp – lærerne elsker at undervise og vide, at du lærer noget. Spørg hellere for meget end for lidt!