Skal du snart til at udvide familien med et barn? Læs med her

Det kan være, at du står i en situation med din partner, hvor jeres liv kommer til at ændre sig meget drastisk. Der skal være et menneske mere, som i begge skal passe på og gøre en masse for. Det er et menneske, der kommer til at tage meget af jeres tid, og i er nok ikke klare over, hvor stor en forskel det kommer til at gøre for jeres liv. Det kan nemlig også godt være, at jeres parforhold kan komme under et pres. Det er nemlig ikke alle forhold, der er lige klar til at komme igennem sådan en proces, og det er vigtigt, at i derfor får talt sammen om sådan noget.

Husk hinanden

Det er vigtigt, at i husker hinanden, selvom det bliver en udfordrende tid. Det kan være små ting som at gøre en lille ting for hinanden eller lige give et ekstra kys. Baby tager meget energi, og det er af gode grunde, fordi i har jo begge vildt meget lyst til endelig at skulle tilbringe jeres tid sammen som en familie. Men i er også et par, og derfor er det vigtigt at bevare jeres forhold. Hvis i oplever problemer, kan parterapi være en mulighed.

Vær forberedt

I er selvfølgelig forberedte til, når jeres familie udvider sig, men det er faktisk enormt vigtigt at være forberedt, så det hele ikke sker pludselig. Det kan selvfølgelig godt føles som en lang ventetid, når baby stadig er i maven, men tiden kan alligevel pludselig gå meget stærkt. Det er vigtigt, at i får snakket om diverse ting, så i begge er helt klar på at hjælpe hinanden igennem den første tid, hvor i kommer til at føle mange stærke og overvældende følelser. Det er en lykkerus, og det er en grund til, at i skal være forberedte.