Slip dit barns indre rockmusiker løs med en børneguitar

Stort set alle børn elsker musik, og de har alle sammen på den ene eller den anden måde stiftet bekendtskab med musik. Allerede fra børnene er helt små, stifter de bekendtskab med musikinstrumenter, særligt i institutionerne. Guitaren er ofte det foretrukne instrument, når der skal synges og laves musik med børn, og det er derfor også ofte det instrument, som børnene foretrækker helt fra starten. 

Børn ser ofte i fjernsynet, at rockmusikere giver den gas med en guitar. Der er nok mange små drenge, der går og drømmer om at blive rockmusiker en dag, og derfor vil de blive rigtig glade for en børneguitar. Hos Little Happy finder du et udvalg af børne guitarer, der vil få ethvert barns indre rockmusiker til at blomstre. Find den perfekte børneguitar til dit barn, og bring musik og glæde ind i jeres hverdag.

Derfor er musik vigtigt for børn

Musiske kompetencer, kan bruges på alle tidspunkter i livet. Det er derfor vigtigt at introducere barnet for musik, og hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at lade barnet være med selv. Med en børneguitar vil du skabe en naturlig interesse for musik, og dit barn vil løbende blive mere og mere nysgerrig på, hvordan musikinstrumenter virker. Musik hjælper børn meget med deres udvikling, og der er rigtig mange fordele ved, at bringe musik ind i dit barns hverdag. Nogle af fordelene er nemlig:

  • Du stimulerer dit barn – Dit barns sprog stimuleres, når i synger sammen, og hvilken bedre måde at gøre det på, end med en børneguitar. Samtidig stimuleres dit barns hørelse også, når i spiller og hører musik. Gennem sangen lærer børn hvordan man kommunikerer, og de vil derfor have nemmere ved at indgå i sociale relationer gennem livet. Musik og sang stimulerer også barnets følelser, musik kan både løfte os op og holde os i live.
  • Dit barns motorik udvikles – Når vi hører musik, gør rytmerne, at vi næsten ikke kan lade være med at bevæge os lidt. Dette gælder også for børn, de fleste børn begynder at danse og bevæge sig med det samme musikken spiller. Når børn danser lærer de utrolig meget op kropskontrol, og de lærer at koordinere deres kropsdele.

  • Dit barn lærer at tænke kreativt – Når dit barn får en børneguitar i hænderne, skal der tænkes kreativt for at skabe en sang. Samtidig med at barnet spiller løs på børne guitaren, vil barnet forsøge at skabe en tekst der kan synges til. Når barnet hører musik og gerne vil danse, skal der også tænkes kreativt for at finde de rigtige bevægelser.

Kom tættere på hinanden med musik

Musik er noget af det der er bedst, til at samle mennesker. Musik kan skabe et fællesskab, på tværs af baggrunde. Vi bruger musik når vi er glade, sure eller når vi er i sorg, og musikken er alle dage noget, som vi alle sammen kan samles om. Du kan ved at introducere dit barn for musikinstrumenter, skabe et fællesskab, som hele familien kan være med i.