4 sikre brands inden for skønhed, du altid kan regne med

Parfume

I dag er der nok at vælge mellem, når det kommer til skønhed og velvære. Her finder du både topmoderne opskrifter hos nye brands og de mere traditionelle, der altid holder. Derfor kan det også være svært for dig at vælge de helt rigtige produkter for lige netop dig. Det hjælper vi dig heldigvis med.

I denne artikel giver vi dig fire forskellige brands, der på den ene eller anden måde har vokset sig fast på os. Vi er sikre på, at det samme sker for dig, så du trygt kan vælge disse som dine favoritprodukter derhjemme.

Det traditionelle fra Elizabeth Arden

Vi kommer ikke udenom en sand klassiker, der år efter år har leveret fantastiske produkter. Her får du både kosmetik, ansigtspleje og dufte, der kun rummer alle de bedste ingredienser. Brandert er stiftet af Elizabeth Arden selv og er i dag en del af Revlon.

Brandet har mere end 100 år med sig, og det har eksisteret siden 1910. I dag dominerer Elizabeth Arden især med sine nærende cremer og magiske 8-hour cream, der kan gøre enhver hud fri for tørheder og i stedet tilføje den en masse fugt. Derudover finder vi selvfølgelig altid en Elizabeth Arden parfume, som du har svært ved at undvære.

Det innovative og budgetvenlige: The Ordinary

Inden for de seneste par år har særligt ét brand vundet verdens hjerter. Her taler vi selvfølgelig om The Ordinary, der leverer innovative opskrifter i form af særligt serum, der er spækket med alt det, vi holder af. Her finder du et serum til netop din hudtype, og hvor der altid er fokus på ét eller flere områder ved huden.

Godt for os alle er, at du ikke behøver bruge alle dine penge på hudpleje, når du handler fra The Ordinary. Her får du nemlig fantastiske priser på dine produkter, og du bør altid finde et serum og en hudcreme herfra til din daglige rutine.

Det smarte: Juliette Has A Gun

Er du til mere sjov og niche-prægede produkter, kan du tage et kig på Juliette Has A Gun. Her bliver der nemlig eksperimenteret godt med forskellige duftsammensætninger, som kan være med til at give dig et helt unikt kendetegn fremover. Parfumerne er det helt store varemærke for brandet, og du finder dem til overkommelige priser og i store størrelser for en lang holdbarhed.

Det rene: CLEAN

Sidst kommer vi ikke udenom CLEAN, der giver os fantastiske dufte, der emmer af friskhed, renhed og duften af ebbeskøn sæbe. CLEAN-parfumerne er navngivet og inspireret efter dufte, som vi kender fra hverdagen, som giver dig mulighed for at dufte af Clean skin, Cotton Rain eller Warm Cotton.

Alle parfumerne er ikke kun inspireret af rene dufte. De er nemlig også produceret med omtanke for de rene ingredienser, og dermed er de alle fri for parabener, mineralske olier og kunstige farvestoffer. Clean er derfor den perfekte parfume til hverdagen, hvor du gerne vil forføre med skønne dufte og give din krop alt det bedste.