DIY: Sådan kan du selv lave professionelle negle derhjemme

De fleste har nok prøvet at lægge neglelak derhjemme og efterfølgende opdaget, at det bliver udtværet eller falder af efter et par dage. Det kan godt ende med at tage noget af det sjove ud af processen. Dog er det ikke umuligt at lave smukke og kreative negle, som ser professionelle ud og holder længe. Det giver denne artikel dig nogle tips til.

Find en neglelak, der holder i lang tid

Det kan være en stor frustration, når neglelakken falder af dagen efter, det er lagt. Derfor er et af de vigtigste elementer ved at lave negle, der skal se flotte og professionelle ud også, er at finde en god neglelak, som kan holde i lang tid.

Ved at vælge en gel neglelak, kan man sikre sig, at neglelakken har en lang holdbarhed, da denne type neglelak har et større indhold af hærder og bindemidler. De tørrer også hurtigere og kan holde op til to uger eller mere uden at begynde at flasse eller krakelere.

Det er dog vigtigt at huske på, at selvom gel-neglelakker kan holde længere end almindelige neglelaker, så skal de stadig fjernes med professionelle produkter for ikke at beskadige dine negles sundhed.

Dekorationer og kreative mønstre

Mange, der gerne vil lave professionelle negle, ønsker samtidig at pynte neglene med fine dekorationer eller kreative mønstre. Dette vil kræve nogle særlige dekorationsværktøjer, som gør denne proces lettere. Dette kan inkludere forskellige pensler og prikkeværktøjer, der kan skabe elegante fades eller skarpe linjer.

Derudover er det også muligt at finde nogle smukke sten og mønsterskabeloner, så du kan undgå at lave mønstrene i frihånd. På den måde bliver det lettere at opnå et professionelt udtryk.

Sunde negle giver smukke negle

For at få smukke negle, så er det vigtigt at man husker at pleje dem – særligt, hvis man jævnligt bruger neglelak. Her kan du med fordel finde produkter, som kan rengøre, fugte og beskytte neglene. Dette kan eksempelvis være et sæt bestående af neglebåndspeeling og negleolie, der arbejder effektivt sammen for at fjerne snavs og tilføje fugt. Med sunde negle bliver det også lettere at få det smukke udtryk, som man ønsker.

Endelig bør du huske at anvende en base-coat, inden du påfører neglelakken. Det beskytter nemlig selve neglen mod de hårde kemikalier og bindemidler, som en neglelak indeholder.

Hvis du ønsker at lave professionelle negle derhjemme, kræver det altså, at du køber de rette materialer. Med plejende negleprodukter, flotte gel neglelakker og dekorationsværktøjer kan du sikre dig, at dine negle er smukke i flere uger i streg. Du kan finde inspiration til mønstre og udtryk på sociale medier eller YouTube, hvor du guides igennem processen.