Forbered dig bedst muligt til din frisørtid

Vi kender alle følelsen af at sidde i frisørstolen under det lidt for skarpe og ikke særligt flatterende lys og blive spurgt, om vi er tilfredse med en klipning, som overhovedet ikke er blevet, som vi forventede den. Nej, nej, nej. Men det kan man sjældent få sig selv til at sige, for bag dig står trods alt et professionelt medmenneske, som har lagt liv og sjæl i din frisure den sidste halve time.

Til næste gang må du sørge for at forberede dig ordentligt før din tid hos frisøren. Lav din research og hav gerne billeder med, som viser det præcise resultat, du ønsker at opnå. Tjek eventuelt salonens hjemmeside ud inden, så du kan se, om den pågældende farvning eller klipning er noget, de har erfaring med. Overvej også om din valgte frisure overhovedet passer til din hårtype, da resultatet ellers sjældent bliver, som du ønsker det.

Studierabat hos frisøren

En del af forberedelserne kunne også være at tjekke, om du kan få studierabat hos frisøren. De fleste studerende kender følelsen af, at det lige er lidt for længe siden, man har været til frisøren, og at køkkensaksen hjemme i skuffen trods alt ikke er designet til at klippe dit pandehår lige. Med studierabat hos frisøren er der penge at spare, f.eks. frisør århus studierabat, som er til dig bosiddende i den store studieby.

Den store by er studenternes by

De store byer er der, hvor de studerende samles, fordi det ofte er her, landets uddannelser er. Det er derfor også i de store byer, at der er flest fordele at hente som studerende. Du kan nemt finde studierabat hos frisører i f.eks. Århus, København, Aalborg og Odense. Men også mindre studiebyer kan have fordele at hente. Undersøg din bopæls muligheder, og næste gang kommer du ud fra frisøren med penge sparet og flot frisure.