Lav gellak derhjemme – sådan kommer du bedst fra start

Gellak

Der er rigtig mange, der har et ønske om at kunne lave gellak derhjemme. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal bære sig ad med dette. Det kan nemlig virke en smule uoverskueligt at komme i gang.

Sørger man blot for at inddele processen i mindre bidder, er det faktisk slet ikke så uoverkommeligt. Dette ændrer dog ikke på, at der er læringskurve, og at man naturligvis ikke mestrer det fra dag ét.

Er du indstillet på, at du vil lære at lave gellak derhjemme, skal du læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for den letteste måde at komme godt fra start på – uanset om man har tidligere erfaring eller ej.

1. Start med at købe, hvad du skal bruge

Inden du kan gå i gang med at lære, hvordan man laver gellak, er du naturligvis nødt til at købe, hvad man skal bruge til det. Det kræver nemlig en del udstyr, hvis man ikke vil være begrænset i forhold til, hvad man kan.

Netop dette er medvirkende til, at der er mange, der dropper det, da de har svært ved at danne sig et overblik over, hvad de egentlig skal bruge til det.

Det er der heldigvis en nem løsning. Det kræver nemlig blot, at du får købt dig et startsæt. Dem findes der op til flere af på det danske marked, og fælles for dem alle er, at de indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt fra start.

2. Find videoguides på YouTube

I dag kan man bruge internettet til at lære stort set alt. Derfor kan du naturligvis også lære at lave gellak, hvis du ønsker dette. Det letteste er at finde en eller flere videoguides på YouTube, som du kan tage udgangspunkt i.

Fordelen ved at bruge videoer er, at du ikke blot får forklaret, hvad du skal gøre – du får det også vist. Rigtig mange har lettere ved at tage tingene til sig, hvis de også får vist, hvad de konkret skal gøre.

Vælger du at købe et startsæt, vil der i de fleste tilfælde også være en manual med, men her kan du kun læse dig til, hvad du skal gøre. Det er nok for nogen, men de fleste mener, at det er rart med en video.

3. Find inspiration på nettet

Der er et utal af muligheder, når det kommer til gellak, hvorfor du kan lave stort set, hvad du vil. Af denne grund skal du naturligvis ikke være bekymret for, om du kan få dine negle til at se ud, som du gerne vil.

Det er dog ikke alle, der egentlig ved, hvordan de gerne vil have, at deres negle ser ud. Er du én af dem, så er det oplagt at hente inspiration på nettet.

Inspirationen kan du finde rigtig mange steder, hvilket blandt andet omfatter Pinterest, Instagram og Tumblr. Derudover kan du selvfølgelig også bruge Google til at søge dig frem til det.