Sådan får du sunde negle

Vi har vidst alle prøvet at flække en negl. Det er irriterende, især hvis man endelig har fået den længde negle, man ønskede. Selvom neglene er forholdsvis små, har man ikke lyst til at rende rundt med grimme negle. Derfor er god ide at holde sine negle sunde med den rigtige pleje. Her kommer der en lille guide til, hvordan du plejer dine negle bedst muligt.

Smut ind i en helsekostbutik

Et sted at starte kunne være at købe kosttilskud til negle. Der findes en række en lang række produkter indenfor neglekosttilskud. De kan fås i form i piller, vitaminer eller vingummibamser, alt efter hvad du mest er til. Denne slags kosttilskud bidrager til at forstærke dine negles sundhed. Kosttilskud til negle kan fås i diverse helsekostbutikker og apoteker, både online og fysisk. Så hvis du kunne tænke at prøve kosttilskud, er det bare med at finde det produkt, du kunne tænke dig at prøve.

Hvad du selv kan gøre

Der er en række ting du selv kan gøre for at holde neglene sunde. Hvis dine negle er blevet for lange, er det vigtigt at du klipper dem og derefter filer dem, så du ikke ødelægger neglene. Det betyder at du ikke skal bide eller pille i dine negle, hvis de er ved at blive for lange. Det kan også være en god ide at bruge negleolie, hvilket også er med til at forstærke neglene. Fugt er også rigtig vigtigt for dine negle. Du kan bruge en scrub, der går ind og fjerner døde hudceller og samtidig giver dine hænder og negle fugt. Derefter kan du smøre lidt håndcreme på, så de bliver ekstra fugtige og bløde. Så hvis dine negle trænger til en kærlig hånd, kan du købe kosttilskud til neglene, der hjælper med at forstærke dem, og så skal du sørge for at de får rigeligt med fugt.