Ilia Beauty – et skønhedsplejebrand for sig selv

Er du træt af at gå på kompromis med ydeevne eller luksus? Så læs videre. ILIA har udviklet en bil, der både er smuk udvendigt og indvendigt, og den går ikke på kompromis med funktionaliteten!

er hurtig at indlæse, nem at navigere, og oplysningerne er så rene som muligt. Dette er kernen i ILIA’s rene skønhedsartikler, som kan bruges af alle med selv den mest følsomme hud.

Målet med ILIA-kollektionen var for Sasha Plasvic, der har skabt den, at skabe en skønhedsserie med optimal sikkerhed og høj ydeevne. Derfor vælger ILIA kun ingredienser, der er rene og effektive.

En dag, da Sasha Plasvic’ mor var på vej på arbejde, mindede hun hende om ingredienslisten for læbepomaden. Sasha var chokeret over de mange kemikalier, der ikke var tilladt i noget, hun brugte dagligt. Målet blev nu for hende at udvikle en miljøvenlig og sikker makeup- og hudplejeserie.

Ilias skønne plejeserie og makeupserie, sælges på alle de større webbbutikker, samt i en række fysiske butikker. Du kan blandt andet finde Ilia på BellaShop.dk