Få lige tænder med gennemsigtig bøjle

Mange mennesker ønsker at forbedre deres smil, men tror, at den traditionelle metaltandbøjle er den eneste mulighed. Derfor vælger mange dette fra, da det ofte er et besværligt og langvarigt forløb. Men mange klinikker tilbyder nu at rette dine tænder ved hjælp af Invisalign, som er en ortodontisk behandling, der retter dine tænder uden brug af metalbøjle. Ved hjælp af en nyere tandretningsteknologi giver en behandling med Invisalign dig mulighed for at ændre dit smil på en diskret og komfortabel måde, med en næsten usynlig og aftagelig bøjle.

Hvordan fungerer det?

Ved en Invisalign behandling får du taget aftryk af dine tænder, og derefter modtager du en række specialfremstillede gennemsigtige skinner, som sættes på dine tænder og langsomt flytter dem i den rigtige position. Denne metode tager dermed også kortere tid end ved en traditionel tandbøjle, da man ofte skal skifte skinnerne, så tænderne rykkes helt lige på kort tid. Derudover skal skinnerne tages af når du spiser og drikker, så du er derfor også sikker på ikke at få madrester mellem tænderne, som man ofte kan opleve ved metalbøjlen.

Er Invisalign for alle og enhver?

Uanset om du er forælder til en teenager, der ønsker at få rettet tænderne hurtigt, eller en voksen, der længe har overvejet en tandretning, men ikke ønsker at få metalbøjle på, er Invisalign en meget effektiv, men samtidigt diskret løsning. Foruden behandling af skæve tænder, kan en Invisalign behandling ofte også klare behandling af overbid, underbid eller krydsbid. Der er mange forskellige måder man kan ændre sit smil på, men en behandling med Invisalign ville klart være den bedste løsning for de fleste, på grund af alle de fordele som behandlingen har. Med kombinationen af effektivitet, komfort og næsten usynlige skinner, vil dine tænder blive justeret på nærmest halvdelen af den tid, som det ville tage at rette tænderne med en traditionel tandbøjle.