Hvorfor bruge intimplejeprodukter?

Der er en helt igennem god grund til, at man skal bruge intimprodukter i underlivet som kvinde. Det er nemlig vigtigt ikke at ændre pH-værdien i underlivet. PH-værdien i underlivet er nemlig vigtig, fordi den beskytter dig mod infektioner og holder området sundt. Hvis du ændrer pH-niveauet, kan du øge din risiko for infektioner.

Derfor kan det være en rigtig dårlig ide at bruge bodywash i underlivet, da det kan have en for høj pH-værdi. Desuden er underlivet et meget følsomt sted, hvilket blandt andet betyder at det ikke er en god ide at bruge produkter med parfume. Parfumen kan nemlig virke irriterende og kan også ændre pH-værdien i underlivet.

En kvindes underliv skal ikke dufte af blomster eller slik, derfor er det en rigtig god ide at lade være med at bruge produkter med parfume. Mange piger og kvinder har en ide om, at deres underliv skal dufte godt. Men det skal det ikke – det skal simpelt sagt dufte naturligt rent. Derfor er det overhovedet ikke nødvendigt at bruge diverse parfumerede produkter i underlivet.

Der findes mange forskellige intimprodukter, som er beregnet til at bruge til at vaske underlivet. Blandt andet Derma har intimprodukter, som skal opretholde pH-værdien i underlivet. Disse findes både som skum og sæbe. Derma har også deres Eco serie, som også har intimsæbe. Med denne er du sikret, at der ikke er nogle allergifremkaldende stoffer i sæben. Den er derfor ideel til kvinder, der allerede lider af allergi.

OrganiCup har også udviklet en intimsæbe, som du kan bruge i sammenhæng med din menstruation og brugen af dine OrganiCup, hvis dette er noget du bruger. Denne sæbe kan nemlig bruges til at rengøre både underlivet og koppen. Derfor kan det være et rigtig smart produkt at bruge, hvis du allerede bruger en menstruationskop.

Har du meget travlt eller vil du gerne have intimpleje, som du nemt kan have med på tur eller i tasken, så kan du med fordel supplere din intimpleje med intim wipes. Blandt andet Alva Intim har wipes pakket individuelt, så du nemt kan smide et par stykker i tasken – perfekt til brug i løbet af dagen eller, hvis du har brug for at friske din underliv op.