Få flottere hår med den rigtige vaskerutine

Der er mange gode råd til, hvordan du kan få endnu smukkere hår. Der er ingen mangel på gode tips og hjemmelavet hårkure, som du kan lave. Det kan også være en god måde at gå til hårpleje på. Men hvis du virkelig vil gøre en forskel for dit hår, må du heller ikke undervurdere, hvor stor en rolle din daglige rutine spiller. Det er i høj grad alt det, du gør igen og igen, som kan gøre den helt store forskel for håret. Derfor skal din hårvaskerutine være dit fokus.

Vælg den rigtige shampoo

Der findes faktisk flere måder, du kan vaske håret på. Derfor skal du altså tage et valg, når det kommer til shampoo.

Et godt valg vil være en Kerastase shampoo til din hårtype. Lige netop dette mærke laver nemlig shampoo af allerhøjeste kvalitet. Derudover har de også flere varianter, der passer til forskellige hårtyper. Derfor kan du altså finde gode produkter til både tykt og tyndt, glat og krøllet hår.

Du kan også vælge at lade være med at bruge shampoo. Nogle mennesker går meget op i det, der hedder no poo. Her vil du ofte undgå shampoo helt eller i høj grad. Til gengæld kan du eksempelvis bruge en rensebalsam, som skulle være mere skånsom.

Brug en god balsam

Når du renser håret, skyller du også de naturlige olier ud. Derfor kan det være en god idé også at bruge en god balsam for at gøre håret blødt og føjeligt. Så vil det være mindre tilbøjeligt til at knække.

Også når det kommer til balsam, er det vigtigt at vælge den rigtige.

Der findes balsam, der er beregnet til forskellige hårtyper, så som fint, tyndt, tykt, krøllet, bølget og glat hår.

Derudover kan du også overveje at få en leave-in balsam, som ikke skylles ud efter hårvask.