Forkæl dit hår med hårpudder

Når man gør sig klar om morgenen må man endelig ikke glemme håret. Ligesom man skal få det bedste ud af sit ansigt med gode cremer og så videre, kan man med stor fordel give sit hår en smule kærlighed med på vejen.

Træt af tyndt hår?

Hvis man af natur har meget tyndt hår, der har tendens til at lægge sig fladt ned af hovedet på én uden særlig meget volume og liv, kan det med stor sandsynlighed være, at ens hår kunne have godt af noget hårpudder.

Hos tiva kan man få en lang række forskellige puddere til håret. Blandt andet findes der én, der hedder American Crew Boost Powder. Den lover at give håret liv og volume. Den vil desuden gøre håret mere medgørlig i forbindelse med styling, fordi håret får noget fylde og hold af hårpudderet.

Man skal blot påføre pudderet til håret, når det er tørt, og så kan man ellers style det, som man ønsker. Og man kan gøre det hele med god samvittighed, fordi American Crews hårpudder er miljøvenlig og ikke testet på dyr.

Anbefalet af frisører

Hos ledo forhandler de en anden udgave af hårpudderet, som er dyrere end den fra American Crew, men som til gengæld skulle give et helt fantastisk resultat. Den hedder Toppik Hair Building Fibers. Der er massere af fordele ved dette produkt.

Blandt andet anbefales den til personer, der lider af begyndende hårtab, fordi produktet indeholder keratin. Det hår, vi i forvejen har på hovedet indeholder også keratin, og derfor vil produktet blende naturligt ind i håret og giver et rigtig flot, fyldigt look samtidig med at den altså modarbejder hårtab.